Presedintele PMP, Traian Basescu, propune ca liderii de partide sa se auto-intituleze drept "premieri fantoma" si sa dezbata intre ei solutiile pentru viitor.

"Nu intamplator am lansat povestea cu un premier. Eu cred ca ar fi extrem de util pentru romani sa vada dezbateri intre premieri-fantoma. Accept dezbateri si cu Tariceanu si cu Liviu Dragnea, daca el va fi desemnat premier de PSD. (...) Ar fi extrem de interesant ca cei care sunt lideri de partide sa se auto-intituleze: 'eu sunt viitorul premier' si hai sa facem dezbateri de la premier-fantoma la premier-fantoma, sa vedem cine are cele mai corecte si viabile solutii", a declarat, marti, la Romania Tv, Traian Basescu, citat de Agerpres.

Liderul PMP, care este candidat la Bucuresti pentru un mandat de senator, a spus ca el este premierul desemnat din partea formatiunii pe care o conduce si ca are experienta necesara pentru a conduce un Guvern.

"Indiferent ca ne jucam de-a premierii, nu exista om politic care sa poata conduce Guvernul mai bine decat mine datorita experientei pe care am acumulat-o", a adaugat Basescu.