Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat marti, in timpul unei vizite la Iasi, cum comenteaza declaratiile lui Liviu Dragnea, care sustine ca se teme de fraude la alegeri. "Chiar el?", a fost singurul comentariu al sefului statului.

Klaus IohannisFoto: Presidency.ro

Liderul PSD Liviu Dragnea are o condamnare la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude la referendumul din anul 2012 de suspendare a presedintelui de la acea vreme, Traian Basescu.

Liviu Dragnea a sustinut duminica seara, intr-o emisiune la Romania Tv, ca există suspiciuni de fraudare a alegerilor din partea PNL şi USR.

Premierul Dacian Ciolos a reactionat luni la atacurile lui Liviu Dragnea, afirmand ca stie ca presedintele PSD "este un om cu experienta in organizarea alegerilor" si ca in trecut "nu totul a mers bine din acest punct de vedere". Intr-o postare pe Facebook, Ciolos i s-a adresat lui Dragnea, spunandu-i ca a constatat ca are "tendinta sa saditi teama si indoiala in sufletul oamenilor, ca sa va catarati apoi pe fricile lor in batalia electorala".