Invatatoarea Cristiana Anghel de la Caracal, care a stat 70 de zile in greva foamei, a obtinut un mandat de senator in colegiul 1 din Dolj, unde a candidat din partea USL si a strans 56,82% din voturi, reusind sa-l surclaseze pe contracandidatul sau, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, transmite Mediafax.

Potrivit datelor finale date publicitatii, luni, de Biroul Electoral Judetean Dolj, invatatoarea Cristiana Anghel, care a candidat din partea USL, a reusit sa inchida colegiul cu un scor electoral de 56,82 la suta, reusind astfel sa-l surclaseze categoric pe principalul contracandidat de la PP-DD, fostul primar Antonie Solomon, care obtinut 24,92 la suta in colegiul 1 Senat Craiova.

In acest colegiu, Antonie Solomon si Cristiana Anghel au fost in competitie cu Marinica Dinca, actual consilier local si fost viceprimar al Craiovei. Dinca a exercitat atributiile primarului cat timp Antonie Solomon a fost arestat pentru luare de mita. Marinica Dinca a candidat din partea ARD si a obtinut la alegerile de duminica 15,87 la suta din voturi.