Un candidat ARD la Parlament intr-un colegiu din Vaslui apare in fotografii postate pe contul personal de pe o retea de socializare, in timpul propriei campanii electorale, cu sacose purtand insemnele USL, fiind surprins in asemenea ipostaza de catre fotograful sau de campanie, relateaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Candidatul Aliantei Romania Dreapta (ARD) la Camera Deputatilor in Colegiul nr. 2 Vaslui, Mihai Ponea, si-a postat pe Facebook doua fotografii in care apare atat cu o sacosa USL in mana in timp ce se afla in propria campanie electorala intr-un targ din judet, cat si cu o caravana pe fundal cu contracandidatul sau de la USL.

Ambele fotografii sunt facute, dupa explicatiile date pe site-ul de socializare, in timp ce se afla in propria campanie electorala la targul saptamanal din localitatea Pungesti, situata in colegiul in care acesta candideaza.

Mihai Ponea are explicatii pentru ambele fotografii, in cea in care apare cu o sacosa USL in mana sustinand ca, de fapt, voia doar sa cumpere peste proaspat si nu avea alta punga la indemana.

"Categoric nu este vorba despre campanie electorala pentru USL. Eram in propria mea campanie in targul de la Pungesti si am zis sa cumpar si eu peste, pentru ca era dezlegare in acea zi. Vanzatorul avea o mana de sacose cu USL si, cum nu aveam alta punga la mine, am zis sa o folosesc pe cea pusa la dispozitie de comerciant. Trebuie sa recunosc ca este o promovare foarte inteligenta a celor de la USL", a declarat luni Mihai Ponea.

Candidatul ARD a gasit explicatii si pentru cea de-a doua fotografie in care, pe fundal, apare si contracandidatul sau de la USL de pe Colegiul de deputati nr. 2 Vaslui, Dan Bordeianu.

"Ce sa fac daca cei de la USL trimit tot timpul o masina dupa mine prin targurile in care merg in campanie. Oricum, prin postarea acestor fotografii, vreau sa le arat oamenilor ca nu am nicio problema cu nimeni. Asa s-a nimerit", a conchis Ponea.