Viceprimarul orasului vasluian Murgeni, Mihai Bors, este cercetat penal de politisti sub acuzatia de loviri sau alte violente, dupa ce ar fi batut un paznic pe motiv ca nu ar fi pazit afisele electorale lipite in zona unei societati din localitate, relateaza Mediafax.

In plangerea depusa la politie, paznicul, in varsta de 47 de ani, sustine ca a fost lovit cu pumnii in fata de catre viceprimarul orasului Murgeni, Mihai Bors, in timp ce isi facea serviciul de paza la o societatea comerciala din localitate.

In urma agresiunii, barbatul a ajuns la spital cu fata plina de sange, el primind ingrijiri medicale, fara a fi necesara internarea sa.

"Barbatul a reclamat ca in timp ce efectua serviciul de paza la un depozit de materiale de constructie a fost lovit de reprezentantul unei aliante politice, pe motiv ca ar fi refuzat sa raspunda solicitarii de a avea in grija afisele electorale lipite in zona respectiva. Reclamantul a mers la spital, unde i-au fost acordate ingrijiri medicale, fara insa a fi necesara internarea acestuia. In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, Mihaela Straub.

De partea cealalta, viceprimarul Mihai Bors spune ca a avut o discutie "aprinsa" cu paznicul, dar ca nu l-a agresat si ca, de fapt, acesta s-ar fi impiedicat si s-a lovit cu fata de o masina parcata in zona.

"Intr-adevar, am avut o discutie mai aprinsa cu acest individ, insa doar i-am vorbit urat, fara sa-l lovesc. Nici nu as fi avut cum sa dau cu pumnul, in conditiile in care sunt operat la mana si am o tija metalica. Cand am avut discutia, omul se afla la vreo 400 de metri de locul de munca, intr-o zona in care lipisem niste afise electorale, dar care fusesera rupte, posibil chiar de el. Cand m-am rastit la acest individ, a incercat sa plece, moment in care s-a impiedicat si a cazut cu fata de capota unei masini parcata acolo", a declarat viceprimarul Mihai Bors.

Paznicul care a depus plangere la politie este simpatizant al PDL, in timp ce viceprimarul Mihai Bors este membru PSD.