Unul dintre candidatii filialei iesene a PER, Gabriel Raduna, spera sa castige alegerile din colegiul Raducaneni pentru functia de deputat anuntand electoratul: "Fur mai putin ca ei!", relateaza Agerpres.

"Daca as spune ca nu fur, nu as fi crezut. Daca as spune ca fur, as trece drept un candidat neserios. De aceea, va spun doar atat: Fur mai putin ca ei! PSD a fost la guvernare si a furat. PNL a facut la fel. A venit la guvernare PDL. Au furat la fel ca cei dinaintea lor, numai ca, fiind criza, furtul a fost mai vizibil. USL nu e mai prejos in talharie", a declarat luni Gabriel Raduna, candidatul PER in Colegiul Raducaneni.

Ecologistul le transmite electorilor dezamagiti sa nu-si piarda increderea si sa voteze candidatii partidelor mici, care nu au mai fost la guvernare si nu au dezamagit.

Totodata el promite alegatorilor ca daca il vor vota va lasa si "lucruri bune in urma", spre deosebire de candidatii PDL si USL.

Gabriel Raduna candideaza in Colegiul Raducaneni pentru un mandat de deputat in viitorul legislativ. El ii are drept contracandidati pe secretarul de stat Mugur Cozmanciuc (USL) si fostul prefect Dragomir Tomaseschi (ARD).