Potrivit unei monitorizarii a CNA, Dan Diaconescu si-a facut clipuri de campanie cu participarile sale la inmormantarile si nuntile din Targu Jiu. In ziua de 12 noiembrie la postul OTV au fost difuzate in cadrul emisiunii de dezbatere electorala imagini de la o inmormantare din Targu Jiu la care Dan Diaconescu a participat. Cu o zi in urma, tot potrivit monitorizarii CNA, postul OTV a difuzat imagini de la o nunta la care Dan Diaconescu a fost nas prezentandu-se pregatirile evenimentului, cununia civila si cadoul dat mirilor.

Pe 11 noiembrie, Dan Diaconescu a participat la inmormantarea a trei tineri morti in accidentul de la Dragutesti, Gorj. Evenimentul a fost speculat mediatic de patronul OTV care a filmat si a folosit imaginile difuzandu-le sub forma de clip electoral pe 12 noiembrie in interbalul 20:46 - 22:30.

Presa din Targu Jiu a relatat ca Dan Diaconescu este prezent la toate cumetriile si inmormantarile din oras. In debutul campaniei, Dan Diaconescu, dupa ce si-a lansat candidatura pentru deputatie a nasit doi tineri . Potrivit site-ului local Pandurul.ro, Dan Diaconescu a platit toate cheltuilile pentru nunta celor doi tineri. Si imaginiile de la nunta au fost folosite pe post de clip electoral difuzat la OTV pe 11 noiembrie.