Ilaritate generala la conferinta de presa sustinuta de Maia Sandu dupa clasarea pe locul doi in alegerile prezidentiale din Republica Moldova si intrarea in turul doi: o ziarista a intrebat-o daca recunoaste ca a castigat mai multe voturi datorita ajutorului dat de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Maia Sandu razand la intrebarea unei ziaristeFoto: RealitateaLive.md

Ziarista (neidentificata) nu si-a terminat bine intrebarea, ca sala a izbucnit in ras. Maia Sandu a ras si ea si a replicat: "Iata si raspunsul la intrebarea dvs.".

Reamintim ca Marian Lupu, candidatul sustinut de partidul lui Plahotniuc, si-a anuntat retragerea din cursa cu numai patru zile inainte de alegerile desfasurate duminica. Retragerea sa a fost amendata de analistii independenti din Moldova, care au anuntat ca voturile lui Lupu ar merge catre candidatul pro-rus Igor Dodon, existand pericolul ca acesta sa castige alegerile din primul tur. In cele din urma, Dodon a castigat 48,22%, ratand la mustata castigarea alegerilor inca din primul tur. In turul doi, Dodon se va confrunta cu Maia Sandu.

Vezi imaginile de la minutul 37.17: