Omul de afaceri Constantin Toma (PSD) a castigat alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Buzau, potrivit numaratorii paralele desfasurata de social-democrati, care au primit rezultatele din aproximativ 80% din sectiile de votare din oras, informeaza Agerpres.

Potrivit rezultatului anuntat de directorul de campanie electorala al PSD Buzau, Ionut Apostu, Constantin Toma a obtinut circa 40% din voturile valabil exprimate, urmat la mare distanta de candidatul independent Constantin Ionescu si de liberalul Ovidiu Anghel.

'Rezultatele partiale pe municipiul Buzau sunt foarte clare, este un scor detasat, Constantin Toma este viitorul primar al municipiului Buzau, ma bucur ca i-am lamurit pe buzoieni ca este cea mai buna alternativa in acest moment', a declarat, pentru AGERPRES, liderul PSD Buzau, deputatul Marcel Ciolacu, care si-a anuntat victoria in fata staff-ului de campanie.

La randul sau, Constantin Toma a afirmat ca 'vremea vorbelor a trecut, cetatenii vor fapte si o viata mai buna, sper ca in primele sase luni sa se vada deja rezultatele'