Gabriela Firea a declarat marti, la B1 TV, ca nu ii va fi frica de DNA atunci cand va semna documente ca primar general, deoarece va da dovada de transparenta totala in intreaga sa activitate, potrivit Agerpres.

"Activitatea mea va fi transparenta suta la suta, toate intalnirile mele vor fi publice, vor fi anuntate, voi comunica foarte mult (...). Toate contractele din primarie vor fi anuntate pe site, inclusiv anumite acte aditionale. Prin urmare, cata vreme activitatea este corecta, toata activitatea, toate contractele si documentele semnate sunt pe site, nu as avea de ce sa ma tem", a spus Firea la B1 TV.

Ea a adaugat ca in ultima perioada multi functionari si alesi locali semneaza cu teama orice document, iar acest fenomen nu trebuie ignorat.

"Stiu ca exista un fenomen in intreaga administratie publica locala, pentru ca, din pacate, au platit oameni nevinovati pentru greselile altora si sunt intr-adevar foarte multi functionari sau alesi locali care se tem sa semneze. Ar trebui cu totii sa ne punem o intrebare, cum rezolvam acest fenomen, care e real, nu-l putem nega si nu putem sa ne facem ca nu-l observam", a mai spus Gabriela Firea.