Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni seara ca Nicusor Dan a incalcat legea indemnand oamenii sa-l voteze cand se terminase campania electorala si ca este curios daca vreun procuror se autosesizeaza, potrivit Agerpres.

"Voi mi-ati spus (candidatii PSD la primariile din Bucuresti - n.r.) ca domnul Nicusor Dan sambata sau duminica s-a filmat pe Facebook, a facut un indemn sa-l voteze, cand deja se terminase campania electorala. Asta inseamna ca a incalcat legea. Merg pe rationamentul de la procesul meu, unde PSD nici macar nu a candidat. Deci domnul Nicusor Dan a incalcat legea, asta inseamna ca voturile obtinute de USB, inclusiv de dumnealui, reprezinta foloase necuvenite nepatrimoniale. Sunt foarte curios daca vreun procuror se autosesizeaza pentru ca a fost mare tapaj si multe comentarii pe procesul meu ca am indemnat lumea sa vina la vot si din cauza asta au fost foloase necuvenite. Acest om care vorbeste de anticoruptie, care vorbeste de cinste si de corectitudine si de respectarea legii a incalcat flagrant legea, adica infractiune. Sunt curios sa vedem daca cineva ii da peste bot, penal vreau sa spun", a spus Dragnea la Romania TV.

El a adaugat ca Nicusor Dan are probleme cu clasa politica desi si el face politica.

"Vad ca acest domn are o problema cu clasa politica, dar are o formatiune politica. Eu astfel de discursuri le vad de multi ani de zile din partea multor ipocriti si mincinosi. Daca spune acest domn ca romanii s-au saturat de clasa politica, atunci cum am castigat noi aceste alegeri? Cum o sa avem un numar impresionant de primari? Adica romanii din Bucuresti si din tara au fost orbi, adica nu i-au vazut foarte bine, au fost transparenti? Milioane de romani s-au cam saturat de tipul asta de discurs ipocrit si care pe mine incepe sa ma enerveze foarte tare. Daca acest domn si toti colegii lui pot arata ca in aceasta tara au pus vreo caramida undeva, au construit ceva, au facut bine vreunui roman, sa prezinte. Ei isi permit sa arunce cu noroi, adica ai tupeul sa spui ca nu esti om politic cand tu faci politica", a mentionat Dragnea.