Catalin Predoiu nu este singurul responsabil pentru scorul de la alegerile locale din Bucuresti, declara la RFI prim-vicepresedintele PNL Adriana Saftoiu. Intrebata cine ar mai trebui sa-si asume aceasta responsabilitate, ea a raspuns: "Cred ca noi toti cei care am participat la luarile de decizii".

De ce a iesit Catalin Predoiu singur la declaratii duminica seara? "A fost o discutie intre noi, domnul Predoiu, doamna Gorghiu, domnul Blaga, despre cum abordam conferinta de presa. A fost optiunea domnului Predoiu, a spus ca fiind si presedintele organizatiei de Bucuresti, pentru ca toate exit-poll-urile erau concentrate pe Bucuresti la momentul acela, ora 9, nu se stia nimic practic despre tara, a spus ca doreste sa-si asume acest rezultat si a fost optiunea lui", explica Adriana Saftoiu.

Adriana Saftoiu subliniaza ca scorul PNL in Capitala a fost slab, dar la nivel de tara "lucrurile nu stau deloc prost": "In mod evident, in Bucuresti, rezultatul nu este unul care sa ne bucure, nu e foarte incurajator. La nivel de tara, insa, lucrurile nu stau deloc prost. Pot sa va spun ca in acest moment, pe masuratoarea paralela pe care am facut-o noi, avand aproximativ 82% din sectiile din tara, partidul are un scor de 30,19% si avem peste o mie de primari, sunt zece primari din capitale de judet".

Continuarea pe www.rfi.ro