Presedintele Klaus Iohannis nu a putut vota din cauza unor probleme tehnice, a anuntat duminica dupa-amiaza purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, afirmand ca pana la ora 21:00 seful statului isi va exercita, probabil, dreptul la vot, informeaza Mediafax. UPDATE: Administratia Prezidentiala a precizat pentru HotNews.ro ca presedintele Iohannis figureaza pe lista si nu a existat nici o problema tehnica. Iohannis urmeaza sa voteze in jurul orei 18.30, a mai precizat Administratia Prezidentiala.

Klaus IohannisFoto: Presidency.ro

"Niciun om in Romania nu are dreptul sa isi exercite dreptul la vot decat daca sunt indeplinite conditiile. Am inteles ca domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins intr-o sectie de votare. Nu am mai multe informatii. Nu a putut vota pentru ca nu era prins intr-o sectie anume, unde trebuia repartizat", a declarat purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda , intrebat de ce presedintele Klaus Iohannis nu a votat pana la aceasta ora.

Cezar Preda a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis va vota pana la ora 21. ''Cred ca pana la ora 21 si presedintele Romaniei va vota'', a spus liberalul. Iohannis este asteptat la sectia de la Jean Monnet.