Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a afirmat marti ca in spatele candidatilor PSD si Uniunii Salvati Bucurestiul - Gabriela Firea si Nicusor Dan - se afla interese imobiliare, iar un exemplu este modul in care PSD si-a achizitionat sediul central din Bucuresti.

HotNews.roFoto: Hotnews

Predoiu a afirmat ca obiectivul sau, in urmatoarele zile, ramane acela de a le explica bucurestenilor ca "in spatele celor doi candidati se afla grupuri de interese care ii tin captivi".

"In spatele doamnei Firea este aceeasi mafie de la varful PSD, prezidata de oameni certati cu legea, unii dintre ei condamnati penal, grupurile de interese imobiliare din Voluntari-Ilfov. Ii intreb atat pe doamna Firea, cat si pe domnul Dan care sunt obligatiile pe care le au fata de finantatorii din campaniile electorale. Ii invit in fata bucurestenilor sa lamureasca in ce masura vor fi primari liberi fata de membri de campanie, finantatori de campanie care au interese, afaceri imobiliare care sunt public investitori imobiliari", a spus Predoiu.

El a anuntat ca in zilele urmatoare va face precizari legate de modului in care PSD si-a dobandit sediul din Kiseleff, precizand ca a primit in acest sens o sesizare de la cetateni.

"Va dau un exemplu banal, pentru ca am primit sesizari din partea cetatenilor, le studiez si s-ar putea sa vin zilele urmatoare cu detalii: modul in care si-au dobandit sediul din Kisellef, si ce interese sunt in jurul acestei tranzactii", a raspuns Predoiu, intrebat la ce interese imobiliare se refera.