Antena 3 gazduieste luni seara cea de-a doua dezbatere majora din actuala campanie pentru primaria Bucurestiului. Daca in urma cu o saptamana candidatul PNL, Catalin Predoiu, a lipsit la prima mare dezbatere, cea de la Digi 24, acum acesta va fi prezent in studioul Sinteza Zilei, dupa cum promite postul in promo-ul pentru emisiune. Va lipsi, in schimb, candidatul PMP Robert Turcescu.

  • In emisiunea gazduita de Mihai Gadea vor fi prezenti si fosta realizatoare Antena 3 Gabriela Firea, precum si vechiul colaborator al televiziunii, Daniel Barbu - de data aceasta, in calitate de candidati PSD, respectiv ALDE - carora li se adauga Nicusor Dan, candidatul USB.

In anuntul referitor la dezbaterea de luni, ora 21.30, Antena 3 precizeaza va fi o emisiune "fara regie, fara menajamente!"

Sambata, Robert Turcescu a scris pe pagina sa de Facebook ca nu a fost invitat la dezbaterea Antena 3, asa cum nu a fost invitat nici la o dezbatere cu mai multi participanti, programata de B1 TV. In schimb, el va participa, marti seara, la o dezbatere secundara, in care ar urma sa fie invitat si Bogdan Diaconu, candidatul PRU. El a afirmat, tot pe Facebook: "ACCEPT sa fiu prezent la toate confruntarile electorale televizate la care vor participa contracandidatii mei".