Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca "alaturarea nefericita" dintre Razvan Sava, candidatul PNL la Primaria Sectorului 4 si primar interimar al Capitalei, si fostul primari al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a incetat "brusc", ea admitand ca a aflat din presa de colaborarea celor doi.

Piedone si SavaFoto: Captura video Facebook

Pe de alta parte, Piedone a postat pe pagina sa de Facebook in jurul orei 16.00 un nou clip electoral de sustinere a lui Sava.

"A fost o alaturare nefericita a celor doi. Razvan Sava, alaturi de Cristian Piedone este o alaturare nefericita si s-a oprit, nu trebuie sa iau masuri pe care sa le spun public", a spus Gorghiu, potrivit Mediafax.

Gorghiu a sustinut ca atunci cand a fost sesizata aceasta colaborare dintre Razvan Sava si Cristian Popescu Piedone, acesta "a sfarsit brusc".

"De la momentul la care s-a sesizat acest lucru aceasta colaborare a sfarsit brusc. Nu i-ati mai vazut impreuna si nici nu o sa ii mai vedeti impreuna. Nu am avut placerea de a afla despre aceasta colaborare dinainte, am aflat din presa", a precizat ea.

PNL Bucuresti a precizat joi ca nu a aprobat o asociere cu fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si ii transmite candidatului partidului, Razvan Sava, ca nu agreeaza strategia sa in acest caz.

"Conducerea PNL Bucuresti i-a transmis deja lui Sava faptul ca nu agreeaza aceasta strategie si ca mizeaza la alegerile din 5 iunie pe votul bucurestenilor. PNL Bucuresti considera ca voturile bucurestenilor nu pot fi tranzactionate. PNL Bucuresti le transmite bucurestenilor ca nu exista nicio decizie la nivelul PNL Bucuresti privind o asociere cu fostul primar al Sectorului 4. PNL a anuntat ca nu face aliante preelectorale cu nimeni. Situatia de la sectorul 4 nu a avut nicio aprobare politica din partea conducerii PNL Bucuresti, ci a decurs din campania facuta de Sava, a fost decizia sa personala", sublinia purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, intr-un comunicat, citat de Agerpres.

Candidatul PNL la Primaria sectorului 4, Razvan Sava, a anuntat joi ca fostul edil Cristian Popescu-Piedone sustine candidatura sa pentru functia de primar in acest sector.

"Domnul Cristian Popescu-Piedone a decis sa sustina candidatura mea pentru functia de primar al sectorului 4 deoarece partidul domniei sale, PPUSL, nu are un candidat la aceasta functie. De asemenea, Piedone sustine lista de consilieri a PPUSL pe care, de altfel, o deschide", a scris Sava, joi, pe pagina sa de Facebook.