Actualul primar al orasului Voluntari Florentin Pandele anunta ca va candida ca independent pentru un nou mandat la Primaria Voluntari. Acesta a explicat ca va candida independent si nu din partea PSD cum era de asteptat "pentru a pune capat oricaror speculatii privind legatura partinica dintre candidatura mea si cea a sotiei", Gabriela Firea, candidatul social democrat la Primaria Capitalei.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am decis sa imi depun cand candidatura ca independent pentru Primaria orasului Voluntari pentru a pune capat oricaror speculatii prinvind legatura partinica dintre candidatura mea si cea a sotiei mele. Am in spate o cariera de 16 ani in slujba cetatenilor din Voluntari. Am transformat o comuna ca oricare alta de la marginea Bucurestiului in cel mai mare oras al jud. Ilfov. Am fost tentat sa ma opresc aici, cum s-ar putea spune in plina glorie, dar am inca proiecte pe care imi doresc sa le duc la bun sfarsit, iar sprijinul masiv de care ma bucur in continuare din partea voluntarenilor imi ofera o motivatie suplimentara," a declarat pentru HotNews.ro Florentin Pandele, dupa ce din partea PSD si-a depus candidatura Robert Frunza. Acesta ar fi, potrivit informatiilor HotNews.ro, angajat al Primariei din Voluntari.

Potrivit unui comunicat al Biroului electoral din Voluntari transmis marti, candidatul PSD la primaria Voluntari care si-a depus dosarul este Robert Frunza.

"Biroul electoral de circuscriptie nr. 8 Voluntari, prin prezenta va aduce la cunostinta publica faptul ca pana astazi, 26.04.2016, nu a fost pusa in discutie analizarea dosarului depus de candidatul PSD pentru functia de primar al orasului Voluntari - Frunza Robert George, astfel incat aceasta nu a fost declarat admis/respins" se arata in comunicatul de presa.

Este al doilea comunicat al Biroului electoral din Voluntari, dupa cel care anunta ca pana la ora 12.30 nu fusese depus dosarul candidatului PSD.

Pandele, sotul Gabrielei Firea, care candideaza la primaria Capitalei din partea PSD, este primar in Voluntari din 2000.

Potrivit stiripesurse.ro, George Robert Frunza este un jurist in varsta de 25 de ani.