Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, isi va depune oficial candidatura luni. "Luni este programata depunerea candidaturii (n.r. lui Catalin Predoiu)", a anuntat purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, vineri, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Catalin PredoiuFoto: HotNews / DP

Cezar Preda a explicat si alegerea lui Predoiu pentru a candida la Primaria Capitalei: "Nominalizarea celui care va fi prim-ministru al Romaniei nu este simpla, in conditiile in care acest lucru il face cel mai mare partid din Romania - PNL. Timp de trei ani, PNL si-a construit aceasta echipa, acest varf numit candidat la primul-ministru - Catalin Predoiu. A fi prim-ministrul Romaniei nu este o chestiune cu care te joci, pentru ca, daca te joci, duci nu numai tara de rapa, dar partidul il duci total. Eu cred ca ceea ce a facut PNL dandu-i Bucurestiului candidatul de prim-ministru este gestul suprem pe care un partid il face atunci cand numeste candidat un om capabil, in opinia sa, sa conduca toata tara. (...) Toata munca pe care Catalin Predoiu a facut-o in constructia unui program al Romaniei se va focusa pe ceea ce inseamna nevoia Bucurestiului. Catalin Predoiu va fi primarul general al Capitalei, iar prim-ministru vom vedea. Toate la timpul lor."

Deputatul PNL Razvan Mironescu a aratat ca, potrivit feedback-ului primit din teren, liberalii strang in jur de 20 - 30 de semnaturi pe ora pentru candidatura lui Predoiu.