Conducerea PNL a validat joi candidatura Cristinei Pocora la Primaria Sectorului 3, in locul candidatului propus initial - Florin Stefan Vasile. Potrivit unor surse politice, motivul schimbarii este faptul ca, in urma unei analize a organizatiei, Stefan Vasile nu ar fi putut performa, existand totodata si o problema de notorietate, in timp ce Cristina Pocora a fost dispusa sa isi asume candidatura.

Cristina PocoraFoto: Agerpres

De asemenea, in Biroul Politic National a fost validata, in unanimitate, candidatura lui Catalin Predoiu la primaria Capitalei.

"Am fost onorat sa primesc votul de validare. Va asigur pe toti de determinarea mea totala pentru a castiga aceasta competitie. Suntem mai puternici decat PSD-ul, nu ne jucam cu aceasta campanie. De rezultatul alegerilor din Bucuresti va depinde in buna masura cine va guverna de la palatul Victoria. Ne vom bate pe viata si pe moarte nu doar pentru Bucuresti," a spus Predoiu in conferinta de presa.

"In ultimii ani dezvoltarea orasului a fost blocata de o administratie corupta. PNL este singurul partid care poate blocaPSD-ul. Ma adresez alegatorilor de centru-dreapta: sa se pregateasca pentru un vot util, care sa opreasca PSD-ul" a adaugat el.

In ceea ce priveste inlocuirea candidatului la sectorul 3, copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat: "Pot sa recunosc ca astazi am reparat greseala de a nu fi gasit de la inceputul desemnarii un candidat femeie. Ma bucura candidatura Cristinei Pocora. Nu am ezitari in a va spune ca atunci cand PNL are decizii sau isi asuma candidaturi care se dovedesc a fi nu cele mai bune nu insista in greseala. Ne aflam in fata unei variante finale de candidatura la bucuresti si la sectorul 3."