George Padure, care si-a anuntat candidatura la sectorul 1, spune ca ar face echipa cu Calin Popescu Tariceanu, in timp ce Gabriela Firea ar fi dezvantajata pentru ca este femeie, Marian Munteanu face politica si nu administratie, iar Traian Basescu ar trebui "sa-si traiasca linistit pensia".

George PadureFoto: Agerpres

"Din cauza a tot ceea ce vedem, toate schimbarile, astazi daca ar fi sa aleg, nu stiu pe cine sa aleg ca primar al Capitalei (dintre candidatii anuntati - n.r.). Il vedem pe Marian Munteanu, mult discutat zilele acestea. In emisiunile in care l-am vazut a discutat doar politica, nu administratie, nu ce face pentru Bucuresti si asta este grav intr-o campanie electorala", a declarat George Padure, pentru Mediafax, intrebat care dintre candidatii la Primaria Capitalei are cele mai multe sanse de castig.

Despre candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Vranceanu Firea, omul de afaceri a spus ca o femeie, pentru a fi un bun primar, trebuie sa aiba o experienta care sa o recomande.

"Nu vreau sa discut nimic despre doamna Firea pentru ca asa cum stim, mentalitatea oamenilor nu este (favorabila candidaturii sale - n.r.). Sigur, ca o femeie poate sa fie un bun primar, dar ar fi trebuit sa vedem ceva in urma, sa aiba o experienta care sa o recomande", a sustinut fostul primar al Sectorului 1.

Cat despre Nicusor Dan, fostul primar a apreciat ca "nu este totul sa fii independent". "Nicusor Dan, acelasi lucru. Din tot ce am vazut nu vorbeste pe limba administratiei, pe limba primariilor. Nu este totul sa fii independent", a spus Padure.

Padure a fost de parere ca, in calitate de primar al Sectorului 1, ar face echipa buna cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, daca acesta ar candida si ar obtine fotoliul de primar al Capitalei. "Calin Popescu Tariceanu ar fi primul pe lista pe care l-as vota", a declarat George Padure, sustinand ca Tariceanu este "un om cu coloana verterbrala, stie ce vorbeste si stie administratie".

In ceea ce-l priveste pe fostul presedinte Traian Basescu, omul de afaceri a sustinut ca acesta nu ar trebui sa mai candideze. "Traian Basescu ar trebui sa isi traiasca linistit pensia. Sa ne lase in pace pentru ca ne-a aratat tot ce poate sa faca si nu mai vrem. Face prea mult pentru noi si, gata, ne-am saturat", a conchis Padure.