Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de partidul M10, a fost una dintre variantele discutate in PNL pentru Primaria Bucuresti intre momentul retragerii lui Ludovic Orban si nominalizarea lui Marian Munteanu, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Nu este clar in acest moment daca varianta sustinerii lui Ciucu mai sta in picioare in eventualitatea retragerii sprijinului PNL pentru Marian Munteanu.

Ciprian CiucuFoto: Hotnews

Reamintim ca nominalizarea lui Marian Munteanu, fost lider al Studentilor la mineriada din iunie 1990 si ulterior fost nominalizat pentru alegerile prezidentiale din partea partidului lui Virgil Magureanu, a fost intampinata cu un val de critici din partea presei si a multor sustinatori ai PNL.

Ciprian Ciucu, fost presedinte al Consiliului National de Integritate (CNI), si-a anuntat in 14 februarie candidatura la alegerile pentru Primaria Capitalei, ca independent sustinut de partidul Monicai Macovei, M10.

UPDATE: Duminica, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Alina Gorghiu a infirmat informatiile conform carora Ciprian Ciucu ar fi fost o alta optiune a liberalilor pentru Primaria Capitalei.

"Nici macar o secunda nu a existat vreo propunere facuta domnului Ciucu sa candideze din partea PNL. Asa cum domnul Blaga a spus, ca au existat discutii la nivelul conducerii restranse a partidului, in acea zi nu foarte fericita pentru PNL, au existat discutii in vederea desemnarii candidatului. Pe de o parte s-au luat in calcul posibile candidaturi din interior. Au fost discutii, tatonari, pentru a vedea cine isi doreste acest lucru. Asta nu insemna ca orice accept trebuia validat. La fel si in afara, la societatea civila, nu neaparat numele lui Marian Munteanu. (...) Conducerea partidului nu a propus nici lui Nicusor Dan, nici domnului Ciucu vreo candidatura", a sustinut Alina Gorghiu, conform Agerpres.