Pe ce se bazeaza acuzatiile de simpatii legionare aduse lui Marian Munteanu. Cum arata "sfanta tinerete" politica din anii 90 a candidatului PNL la Primaria Bucurestiului

de Dan Tapalaga     HotNews.ro
Miercuri, 13 aprilie 2016, 14:21 Actualitate | Alegeri locale 2016. Bucuresti


Marian Munteanu in 2001
Foto: AGERPRES
Site-urile legionare mentioneaza Miscarea Pentru Romania infiintata de Marian Munteanu la inceputul anilor 90 in istoria miscarii legionare, dar il acuza pe Marian Munteanu de "rea credinta, din perspectiva legionara", din cauza ca s-ar fi dezis mai tarziu de legionarism. Totusi, aceste site-uri sustin ca "Marian Munteanu s-a inspirat in organizarea formatiunii sale dupa modelul legionar". Pe de alta parte, EVZpublica astazi in facsimil o relatare dintr-un numar al ziarului din anii 90 de la o conferinta organizata de MPR-ul lui Munteanu, intitulata "Miscarea legionara si Miscarea pentru Romania - asemanari si deosebiri".

Relatarea republicata de EVZ mentioneaza ca Marian Munteanu "a precizat ca exista unele asemanari intre Miscarea Legionara si Miscarea pentru Romania, dar numai cu privire la forma de organizare si pozitia fata de traditiile romanesti". Conferinta s-a incheiat, mai consemna EVZ la vremea respectiva, prin audierea de cantece legionare. "Cativa batrani legionari, prezenti la conferinta, au cantat cu inflacarare <<Sfanta tinerete legionara>>, cei 500 de participanti ascultand in picioare". Potrivit relatarii, la conferinta de atunci a MPR "au fost audiate inregistrari din epoca. <<Ceasul biruintei legionare nu e departe>> (...) Era vorba de o inregistrare din 1937, in care Corneliu Zelea Codreanu omagia implinirea a 10 ani de la crearea Legiunii Arhanghelului Mihail."

Miscarea Pentru Romania a lui Marian Munteanu este mentionata si pe site-urile legionare, care o asociaza cu ideologia de extrema dreapta, dar il critica pe Munteanu ca s-a dezis cativa ani mai tarziu de legionarism.

 • "Marian Munteanu s-a inspirat în organizarea formaţiunii sale după modelul legionar. Astfel, el a creat „grupurile” Mişcării Pentru România, în diverse localităţi ale ţării, care te duc imediat cu gândul la cuiburile legionare. Latura spirituală a Mişcării lui Munteanu îşi găsea, de asemenea modelul în spiritualitatea legionară interbelică. La scurt timp, fostul lider al studenţilor pune şi bazele Senatului MPR, având ca exemplu instituţia omonimă înfiinţată de Corneliu Zelea Codreanu în anii’30. Pentru o vreme Mişcarea Pentru România a fost găzduită în casa profesorului şi scriitorului Marcel Petrişor. De altfel, Vladimir Tismăneanu vedea MPR ca o grupare care îşi găsise valorile spirituale pe care le promova în gândirea lui Mihai Eminescu şi Nae Ionescu, fiind animată de idealul unei „democraţii naţionale” sau al etnocraţiei"

 • Marian Munteanu şi-a demonstrat reaua credinţă, din perspectivă legionară, afirmând, în vara lui 1995, că: „Nu există în România nici o „mişcare legionară” şi deci nu pot exista nici „cuiburi de legionari”(…). Legionarismul este un curent social-politic ce aparţine perioadei interbelice. Aparţine deci istoriei[47]. De altfel, încă din 1993 Marian Munteanu încerca să se delimiteze de legionarism, în ciuda faptului că îşi organizase formaţiunea, aşa cum am văzut, după model legionar.

 • La alegerile generale din 1992 MPR a obţinut 12.936 de voturi, adică 0,12% din totalul voturilor valabil exprimate, neobţinând nici un mandat parlamentar[48]. Ulterior MPR va organiza numeroase conferinţe, în diverse oraşe ale ţării, mai cu seamă în Bucureşti şi în Târgu Mureş.

 • În data de 22 ianuarie 1994, la sediul din Bucureşti al MPR, a avut loc o conferinţă de presă susţinută de Marian Munteanu, în calitate de preşedinte al Mişcării Pentru România, şi de dr. Corneliu Dida, membru al Senatului MPR (actualmente deputat PSD). În cadrul acestei conferinţe de presă a fost dezbătută şi problema „militarizării sectoriale”. Mişcarea Pentru România propunea din nou această variantă de tranziţie, care s-ar fi concretizat „în sprijin logistic şi organizatoric din partea instituţiei militare, pentru buna funcţionare a ministerelor cheie”.

 • Poziţia lui Munteanu vizavi de demersurile făcute de unele organizaţii evreieşti, în 1995, în direcţia despăgubirii materiale a evreilor ce suferiseră persecuţii în România este deosebit de tranşantă, el arătând că de fapt românii au fost cei persecutaţi: „(…) nu putem să trecem cu vederea faptul evident că victimele represiunilor şi violenţelor în România au fost mereu şi mereu românii şi nicidecum minorităţile naţionale (…)”.

 • În ceea ce priveşte problema homosexualităţii, MPR a criticat în noiembrie 1994 decizia parlamentarilor de a adopta reformularea articolului 200 din Codul Penal, privind sancţionarea practicilor homosexuale. În altă ordine de idei este interesant de observat faptul că întemeietorii MPR considerau că aceasta s-a născut ca o mişcare spirituală a generaţiei care luptase în decembrie 1989 pentru înlăturarea comunismului.

14963 vizualizari

 • +8 (36 voturi)    
  NKVD-ul modern (Miercuri, 13 aprilie 2016, 14:24)

  xolv [utilizator]

  tocmai l-a declarat "dusman al poporului".
  • +1 (33 voturi)    
   Incurci borcanele (Miercuri, 13 aprilie 2016, 14:41)

   cato [utilizator] i-a raspuns lui xolv

   Nu, tovarase, nu l-a declarat nimeni "dusman al poporului". Dar au fost prezentate dovezile ca are simpatii legionare. Urmeaza ca bucurestenii sa decida daca vor un asemenea personaj pe post de primar.
   • +9 (19 voturi)    
    Ha ha (Miercuri, 13 aprilie 2016, 14:56)

    munuc [utilizator] i-a raspuns lui cato

    A fost "demascat".
    • +6 (20 voturi)    
     Atentie la neatentie (Miercuri, 13 aprilie 2016, 15:24)

     Arh. [utilizator] i-a raspuns lui munuc

     Nu e vorba de demascare, nici macar ironic spusa. Ma uimeste faptul ca jurnalisti cu atata experienta nu constientizeaza faptul ca demonizarea unui personaj (trecand peste metodele de pe vremea demult apusa) poate avea efectul contrar, oamenii fiind de partea celui lovit din toate partile.

     Asa ca draga jurnalisti, intelegem ce ati vrut sa transmiteti, dar nu ne jigniti inteligenta, stim si noi sa discernem. Cititorii HN nu sunt usor manipulabili.
     • +6 (8 voturi)    
      care demonizare? (Miercuri, 13 aprilie 2016, 16:49)

      diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui Arh.

      te referi cumva la citatele despre MM luate de pe www.miscarea-legionara.net?
      • -5 (9 voturi)    
       Atata vehementa... (Miercuri, 13 aprilie 2016, 17:46)

       GOG [utilizator] i-a raspuns lui diddlyjo

       nu am mai vazut de mult la dl Dan si tovarasii de redactie. Ciudat.
       Si de ce?
       Nationalism de grota?, legionar, fascist, doar pentru a/l defaima pe MM?
       Inseamna ca e ceva putred daca vehementa e atat de mare...
       Asa ca, la revedere dl Nicusor, votez cu Marian.
       Si MM iti multumeste pentru reclama gratis!
   • +3 (21 voturi)    
    mihail neamtu era bun, marian munteanu nu e (Miercuri, 13 aprilie 2016, 15:14)

    Movesi [utilizator] i-a raspuns lui cato

    cand se prezentau dovezi ca mihail neamtu are simpatii legionare nu e ra nici o problema, dar in cazul lui marian munteanu e o problema :)))))
   • -3 (15 voturi)    
    Ba da, ia citeste "dovezile" (Miercuri, 13 aprilie 2016, 15:43)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui cato

    Ba da, ia citeste "dovezile" : Cica si-a creat "grupuri in diverse localitati...care te duc cu gandul la organizarea legionara..."

    Pai, dupa gandirea asta, si Partidul Republican din SUA e organizat pe "grupuri in diverse localitati"dupa "model legionar".

    ====================

    Toate "dovezile" ulterioare sunt in aceeasi nota. Rastalmacire, scoatere din context, etichetare.
    Nu ca MM ar fi taticul - nedescoperit inca - al primarilor, dar totusi.
   • 0 (6 voturi)    
    Munteanu - un freak scos la-naintare (Miercuri, 13 aprilie 2016, 18:29)

    Maniu [utilizator] i-a raspuns lui cato

    de-o girafa si niste gangsteri. La 26 de ani de la 1989 atata merita romanii, bucurestenii? Un mascarici gol de continut?
  • -16 (24 voturi)    
   Stai sa vezi.... (Miercuri, 13 aprilie 2016, 14:49)

   echidistantul_ [utilizator] i-a raspuns lui xolv

   Gaseste Ana Pauker ( aka L.C.Kovesi) un dosar si pentru M.Munteanu. Doar e dusman al poporului...
 • -3 (19 voturi)    
  De ce atat agitatie? (Miercuri, 13 aprilie 2016, 14:29)

  Martinezu [utilizator]

  Crede cineva ca este posibil sa ajunga asta primar?
  Cred ca il promovati prea mult.
  Am inteles: PNL asa cum ne-a obisnuit face propuneri vecine cu balamucul.
  Omul asta insa mi se pare ca a fost trezit din somn, se juca si omul prin gradinita lui, si iaca-se catindat PNL.
  Nu are nici o vina. Si cel mai probabil ca va intra din nou in negura lui dupa alegeri.
  Sondajul pe care tocmai l-ati publicat nu cred ca are legatura cu vreo realitate.
  Si daca are, Marian Munteanu e cel mai potrivit pentru o gloata care voteaza in majoritate cu PSD si PNL. Ce pedeapsa mai mare ar mai fi?
  Poate il ia consilier si pe Puric...
 • +9 (21 voturi)    
  investigati!! (Miercuri, 13 aprilie 2016, 14:35)

  FFF T [utilizator]

  Marian Munteanu a ocupat din 1992 functia de vicepresedinte al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR).
  Presedintele UGIR a fost George Constantin Paunescu, fost ofiter de securitate, tatal lui Bobby Paunescu - Bancorex!
  • -2 (16 voturi)    
   ASA SI? (Miercuri, 13 aprilie 2016, 15:33)

   schroedinger [utilizator] i-a raspuns lui FFF T

   Ce e cu asta?
   • +6 (8 voturi)    
    M Munteanu in UGIR pana prin... 2014- 2015? (Miercuri, 13 aprilie 2016, 19:01)

    FFF T [utilizator] i-a raspuns lui schroedinger

    aproape sigur ca in spatele acestei nominalizari e familia Paunescu, oioioi. trista tara de mafioti!
    • -1 (1 vot)    
     aoleo (Miercuri, 13 aprilie 2016, 21:33)

     auch [utilizator] i-a raspuns lui FFF T

     pai astia nu erau cu aripa udrea?
 • +4 (20 voturi)    
  hei (Miercuri, 13 aprilie 2016, 14:44)

  john70 [utilizator]

  Faptul ca Marian Munteanu a fost membru al unui partid criminal care a ucis zeci de mii de oameni (PCR) se pare ca nu e o problema, dar faptul ca a infiintat acum 25 de ani o miscare politica dupa model legionar e ceva grav. Ciudat, nu?
 • +5 (21 voturi)    
  simpatii legionare (Miercuri, 13 aprilie 2016, 14:47)

  jackalphonse [utilizator]

  de ce trebuie sa fii acuzat pentru asta? criminalizarea "simpatiilor" nu apartineau unui regim care cica a apus?
  • 0 (8 voturi)    
   De ce sa fii acuzat ca-ti plac criminalii? (Miercuri, 13 aprilie 2016, 18:33)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

   intrebarea e retorica.
  • -1 (1 vot)    
   singura mea nedumerire este (Miercuri, 13 aprilie 2016, 21:39)

   auch [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

   o fi avut Iliescu dreptate in '90? si noi, incapatanati si atoatestiutori nu l-am crezut atunci dar il credem acum?
 • +10 (24 voturi)    
  In interesul cetateanului (Miercuri, 13 aprilie 2016, 14:51)

  munuc [utilizator]

  Nu credeti ca v-ati face mai bine datoria de a sluji interesul cetatenilor facand o analiza si cu privire la dezideratele si obiectivele din 2016 ale lui Marian Munteanu? Ati putea incepe cu Proclamatia din 27 martie 2016. Totusi 2016 mi se pare mai aproape decat 1992,94...
  • -5 (11 voturi)    
   la care deziderate si obiective te referi? (Miercuri, 13 aprilie 2016, 17:01)

   diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui munuc

   te gindesti cumva la faza cu "insurectia"?

   sau la faptul laudabil (si, mai cu seama, deosebit de util cind esti primar) ca a avut "mereu ca reper ideatic opera lui Eminescu iar ca temei credința în Dumnezeu și dragostea de patrie"?

   pornind de la opera lui Eminescu va eficientiza administratia Bucurestiului? sau o va face rugindu-se intens la Dumnezeu?
 • +7 (17 voturi)    
  puneți biciu pe el (Miercuri, 13 aprilie 2016, 14:59)

  popescu_dtru [utilizator]

  ăsta e mai rău decât toți popii la un loc.

  PS dle Tapalaga, vă felicit, i-ați făcut o fișă de cadre impecabilă, aveți talent.
  • +1 (1 vot)    
   ghici sau bici ? (Sâmbătă, 16 aprilie 2016, 10:33)

   TRABI [utilizator] i-a raspuns lui popescu_dtru

   Ce ghici frate ? Ghiciul este pentru cei care au vandut tara cu tot cu resursele subterane din '90 pana-n prezent . Este nevoie ca de aer sa vina unii care sa-i mai inlature pe hotzi ..... It is understandable ?
 • +2 (30 voturi)    
  E greu de inteles (Miercuri, 13 aprilie 2016, 15:05)

  Ciobanul Bucur [utilizator]

  ce urmareste HotNews de la o vreme.
  1. A preluat de la haita L3 acuzele de fascism, nazism, legionarism etc pe care haita le aplica tuturor celor pe care ii ataca.
  2. Nu realizeaza ca pentru a infrange ciuma rosie pesedista care a impins in fata o figura angelica spre Primaria Capitalei, e necesara folosirea oricarei posibilitati, chiar printr-un candidat caruia i se pot reprosa anumite derapaje din urma cu decenii. Pentru mine, atitudinea HotNews e descumpanitoare.
  3. Se poate merge pana la banuiala ca HotNews e duplicitar, ca a facut un pact secret cu PSD, pe care sa-l ajute prin mecanisme de manipulare oculte.
  4. NU e de ajuns ca Dreapta nu reuseste sa se coaguleze, mai vine si HotNews cu argumente care sa o dezmembreze si mai mult. Astept ca HotNews sa-si revina!
 • 0 (16 voturi)    
  Iesim din amorteala (Miercuri, 13 aprilie 2016, 15:12)

  Vlad-I [utilizator]

  Politica incepe sa fie interesanta. Cu invazia refugiatilor, esti fraier daca nu pescuiesti in ape tulburi ! Iar PNL-ul a vazut momentul. Victoria nu este doar a celor care au resurse, mai intra in joc si vointa sau determinarea. Vezi cazul imperiului persan si spartanii. Poporul vrea lideri hotarati nu mumii parfumate.
  • +2 (8 voturi)    
   Si l-a gasit Ambramburica penelista, (Miercuri, 13 aprilie 2016, 18:35)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Vlad-I

   luminata de fetele de mardeiasi din jurul ei pe marele "lider" aliat cu securistii inca dinainte de 89.
 • +4 (26 voturi)    
  Asta e tot ce aveti? (Miercuri, 13 aprilie 2016, 15:12)

  DanCelMare [utilizator]

  Slabut, domnilor, slabut.
  Nicio poza cu camasa verde?
  Cu fanatismul ortodox ce facem?
  Cautati, sigur gasim o filmare cand MM se inchina!
  Dar cu acuzatiile cu comertul cu arme nu aveti?
  Aud?

  Faceti o obsesie din demonizarea acestui om si nu faceti bine. Ca nu cadreaza cu un jurnalism serios. ACTA, NON VERBA!
  • +3 (3 voturi)    
   iata o poza interesanta (Miercuri, 13 aprilie 2016, 17:03)

   diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui DanCelMare

   http://www.contributors.ro/politica-doctrine/pnl-intre-tamaie-si-naftalina/?cfcc
   • -2 (2 voturi)    
    Tismaneanu? (Joi, 14 aprilie 2016, 11:25)

    DanCelMare [utilizator] i-a raspuns lui diddlyjo

    Tismaneanu ramane un oportunist, care nu are dreptul sa arunce cu piatra in Marian Munteanu pentru colaborarea sa de 2 luni cu Virgil Magureanu din 2000 catre vreme si el a scos o carte de dialoguri cu Ion Iliescu in 2004.
    Macar Munteanu s-a retras in scurt timp din acel episod... Cartile dlui Tismaneanu raman :(
 • +4 (22 voturi)    
  ce ineptie (Miercuri, 13 aprilie 2016, 15:28)

  tecumseh [utilizator]

  auzi, pentru ca se organiza asemanator legionarilor e legionar, de parca modul de organizare ii facea pe aia legionari. incredibil ce latrat propagandist odios puteti publica. cu argumente de-astea ne-ati jignit la fel cum isi jigneste a3 privitorii.
  ma rog, asta tot nu inseamna ca ar fi potrivit pentru functia de primar. mai bine va luati de el ca a suferit de sindromul stockholm pe langa magureanu :)
  • +3 (5 voturi)    
   Nu l-a batut Magureanu, ci l-a promovat (Miercuri, 13 aprilie 2016, 18:37)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui tecumseh

   deci, daca -l promoveaza acum "PNL", cine face jocurile-n "PNL"?
 • -3 (15 voturi)    
  IMI PARE RAU PENTRU CA... (Miercuri, 13 aprilie 2016, 15:41)

  schroedinger [utilizator]

  Pierdeti timpul sa cititi ce scrie DT. L-am vazut de vreo doua ori la TV, am observat si nu ma intereseaza!
  Un individ care considera ca prarerile lui sunt, s-au ar trebui sa fie legi!
  Nu multumesc!
 • -1 (25 voturi)    
  Votez Marian Munteanu ! (Miercuri, 13 aprilie 2016, 15:59)

  KTerinca [utilizator]

  Prea ne aplecam, noi romanii, sa pupam dosurile strainilor.
  Mai multa verticalitate este necesara.
  Votez Marian Munteanu !
 • +3 (15 voturi)    
  campania furibunda hn... (Miercuri, 13 aprilie 2016, 16:10)

  demaGOGU [utilizator]

  ...il poate face primar pe MM
 • +7 (23 voturi)    
  cine nu e de acord cu marian munteanu (Miercuri, 13 aprilie 2016, 16:16)

  cormiz [utilizator]

  Domnule Tapalga, cine nu e de acord cu candidatura lui Marian Munteanu? Mi se pare foarte ciudat sa_l atacati asa furibund pe Marian Munteanu dupa un interviu ingaduitor cu Vranceanu Firea.Eu va citesc de multi ani si am trait impresia ca sunteti de dreapta.Probabil m_am inselat, caci nu m_am asteptat sa o sustineti pe pesedista Firea,mai ales ca nu are nici o valoare.Surpriza de proportii.! Aurel Cormiz Hateg
 • +2 (18 voturi)    
  Ce mă uimește pe mine până la (Miercuri, 13 aprilie 2016, 17:04)

  Leul in iarna [utilizator]

  stupefacție, aș putea zice, este faptul că mulți, foarte mulți români se mai tem de legionari și în aprilie 2016. Oameni buni, Hotnews, legionarii au murit de multă vreme prin pușcăriile politice ale României comuniste sau au pierit pur și simplu de bătrânețe. Până și Ion Iliescu care a tremurat de frica lor și a dat vina pe legionari pentru toate mârșăviile pe care le-a comis el personal a trecut binișor de 8o de ani.
  Nu credeți că ar fi mai folositor să-i priviți mai cu atenție pe răufăcătorii zilei de azi?
  • +8 (10 voturi)    
   legionarii au murit, prostii ba (Miercuri, 13 aprilie 2016, 17:32)

   diddlyjo [utilizator] i-a raspuns lui Leul in iarna

   iar cum de prosti nu ducem lipsa, de ce sa ne miram cind apar altii cu idei legionare dar care nu-si mai zic musai "legionari"?
   • +4 (8 voturi)    
    Corecta observatia ! (Miercuri, 13 aprilie 2016, 18:14)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui diddlyjo

    Ideologia legionara poate fi botezata in fel si chip. PS. Afara-i vopsit gardul. / Inauntru-i leopardul !
  • 0 (10 voturi)    
   Cand unii reinvie cu "mandrie" un trecut criminal (Miercuri, 13 aprilie 2016, 18:38)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Leul in iarna

   care-a manjit poporul roman, nu poti sa fii indiferent.
 • +3 (21 voturi)    
  Marea denigrare (Miercuri, 13 aprilie 2016, 17:44)

  burebista [utilizator]

  Daca esti patriot si esti trup si suflet pentru tara ta esti facut si denigrat in toate felurile . Este buna TATA firea cu sotul ei pandelica niste ciuri buri .traiasca Iliescu ,vanghelie analfabetul si toti ceilanti comunisti .
  • +1 (11 voturi)    
   Un roman sau un, ma rog, un dac, care nu stie (Miercuri, 13 aprilie 2016, 18:39)

   Maniu [utilizator] i-a raspuns lui burebista

   sa scrie romaneste. Primul lucru patriotic pe care poti sa-l faci: invata sa scrii.
 • +3 (5 voturi)    
  PENELEPRE (Miercuri, 13 aprilie 2016, 18:08)

  NumaiLaNoi [utilizator]

  PENELEPRE
 • -1 (9 voturi)    
  MUNTEANU (Miercuri, 13 aprilie 2016, 18:13)

  NumaiLaNoi [utilizator]

  Acest munteanu ESTE UN FOST PECERIST , SI ACTUAL FASCIST DE IDEOLOGIE
  NU DORIM ASEMENEA SPECIMENE NICI MACAR SA FACA CURATENIE IN PRIMARIE, DARMITE SA O MAI SI CONDUCA
  Deci ramane N DAN, Munteanu trebuie luat la ROST DE DNA IMEDIAT
  BOICOTATI ACEST ANTI EUROPEAN SI COMUNIST CONVINS
  N DAN ALL THE WAYYYY
  • 0 (0 voturi)    
   @numailanoi (Vineri, 15 aprilie 2016, 10:10)

   adrian_rolland [utilizator] i-a raspuns lui NumaiLaNoi

   Ai uitat sa-ti iei pastilele ?
 • -3 (7 voturi)    
  Aviz Bucuresti (Miercuri, 13 aprilie 2016, 18:17)

  NumaiLaNoi [utilizator]

  NU IL VOTATI PE CANDIDATUL PNL, ESTE FOST MEMBRU ACTIV PCR, UN COMUNIST I8NFOCAT ANTI EUROPEAN VOTATI CU NICUSOR DAN PNL NU MERITA NICI CONSILIERI SA AIBA PNL CERE SEMNATURI IN ALB IN BUCURESTI, CAND SEMNEZI NU SCRIE SI PT CE NUME, ESTE ILEGAL NU IL VOTATI PE CANDIDATUL PNL, ESTE MEMBRU PCR , ANTI EUROPEAN…
 • +4 (10 voturi)    
  cam firava fisa postului (Miercuri, 13 aprilie 2016, 19:17)

  barba-neagra [utilizator]

  Nu inteleg de ce dl Tapalaga s-a chinuit sa insire niste chestii de acum 20 de ani, cand putea, normal, sa inceapa cu ce face dl Munteanu acum, cu ce se lauda, ce a facut pentru Bucuresti in ultimii 2-3-4-5-6 ani. Bun, are stofa de nationalist (desi dl Tapalaga se chinuie sa evite cuvantul), respira religie ortodoxa prafuita (o da si Nea Daniel ceva la campanie...) si cam atat.
  Ce isi propune pentru cetateni? Sau intai il alegem si p-orma mai vedem?????
  Cel putin Dan Nicusor si-a petrecut ani buni luptandu-se macar pentru patrimoniul orasului (ce-i aia, vorba domnilor Oprescu sparge-seminte, Ontanu numara-banu, Gabi facaleata, etc).
 • 0 (4 voturi)    
  Nu-i bine , nici frumos .... (Joi, 14 aprilie 2016, 7:37)

  TRABI [utilizator]

  Danutz tata , nu-l denigra ca nu-i bine .
  Daca ajunge primar , sa vezi cum ai sa scrii de bine .
  Si-apoi vremea legionarilor nu mai este de actualitate .
  Succes la articolele depre urmatorul primar al Bucurestiului ...!


Abonare la comentarii cu RSS
.

ESRI


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri