In doua localitati din judetele Buzau si Timis se va organiza al doilea tur de scrutin pentru desemnarea primarului, dupa ce duminica a fost balotaj, transmite Agerpres.

Astfel, al doilea tur se va organiza in localitatea Valcelele din judetul Buzau si in comuna Sag, din judetul Timis, au declarat luni reprezentanti ai Birourilor Electorale Judetene.

In localitatea Valcelele din judetul Buzau se va organiza turul doi al alegerilor locale peste doua saptamani, a confirmat loctiitorul presedintelui Biroului Electoral Judetean, Filofteia Musetescu.

Candidatul UNPR la primaria din Valcelele, Liviu Baragan, a obtinut acelasi numar de voturi cu cel al PSD, Dumitru Spita - 394.

Si in comuna Sag din judetul Timis s-a inregistrat balotaj, atat candidatul PSD la primarie, Flavius Rosu, cat si cel al PNL, Daniel Precup, obtinand cate 387 de voturi, potrivit reprezentantilor Biroului Electoral Judetean Timis.

Potrivit legii alegerilor locale, in caz de balotaj se va organiza un nou tur de scrutin la doua saptamani de la primul, la care vor participa doar candidatii aflati in aceasta situatie.