Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, candidatul USL pentru un nou mandat, a ajuns, duminica dupa-amiaza, la spital dupa ce a inceput sa se simta rau, cel mai probabil din cauza caldurii si a oboselii, relateaza Mediafax.

Marian Oprisan a declarat ca a fost in localitatea vranceana Soveja, iar la un moment dat a simtit "o stare de moleseala".

Intrucat se simtea din ce in ce mai rau, el a decis sa mearga la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Focsani, unde a primit tratament.

"Era foarte cald, am transpirat, am stat cu camasa uda, am stat putin in padure, cred ca am facut o congestie musculara. Am venit frumos la spital, mi-am bagat in vena niste vitamine, niste piracetam, niste inflamatoare, si acum mergem din nou la razboi. Aveam o stare generala proasta, imi dadea starea aceea de moleseala pe care toata lumea o are la o raceala. Acum sunt bine, sunt bine cu analize, si cu plamanii sunt in regula", a spus Oprisan, la iesirea de la UPU.

Marian Oprisan a declarat, duminica dimineata, dupa iesirea de la urne, ca a votat cu gandul la relansarea economiei Romaniei si a judetului.

"Am votat cu gandul la relansarea economiei Romaniei si a judetului Vrancea, cu gandul ca noi suntem servitorii cetatenilor si asa va trebui sa ne comportam si pe viitor, la guvernare. Am votat cu gandul la toti copiii din Romania, la familiile lor, la bunicii lor. Am votat cu gandul ca romanii trebuie sa-si recapete demnitatea pe care PDL-istii le-au calcat-o in picioare si ca ei trebuie sa-si gaseasca drumul catre o viata mai buna", spunea Oprisan.