Procesul electoral dintr-o sectie de votare din comuna Curcani, judetul Calarasi, a fost intrerupt duminica dimineata din cauza unui incident provocat de unul dintre candidatii pentru functia de primar al localitatii, care a distrus urnele de vot. In acest moment, zeci de persoane protesteaza in fata scolii unde se afla sectia de votare si cer anularea scrutinului, transmit televiziunile de stiri.

Barbatul, impreuna cu cei care il insoteau, a agresat mai multe persoane din sectia de votare, una dintre acestea avand nevoie de ingrijiri medicale.

Purtatorul de cuvant al IPJ Calarasi, Ramona Tudor, a declarat pentru Agerpres ca un barbat in varsta de 42 de ani este audiat de politisti, dupa ce a patruns in trei sectii de votare din localitate, toate in incinta Scolii generale din Curcani, si a dislocat urnele de vot. Se efectueaza cercetari pentru a stabili in ce imprejurari s-a produs incidentul, urmand a fi dispuse masurile legale.

La fata locului s-au deplasat echipa de cercetare care desfasoara in prezent verificari la fata locului.

Procesul electoral va fi reluat dupa ce verificarile vor fi finalizate.

Candidatul PDL la sefia CJ Calarasi, Stelian Fuia, aflat la fata locului, acuza tentativa de frauda in comuna Crucani, potrivit Romania TV.