Proiectul meu

(P) Mircea Rosca, candidat al USL pentru Consiliul Judetean Prahova, a discutat online cu cititorii HotNews

de     Smile Media
Marţi, 5 iunie 2012, 13:30 Alegeri 2012 | Alegeri Locale


Mircea Rosca
Foto: Hotnews
 documente
(05 Iun 2012) DOC, 41KB
Mircea Rosca, presedintele PNL Prahova, vicepresedintele Consiliului Judetean si candidat pe lista USL pentru CJ Prahova a discutat online cu cititorii HotNews.ro despre programul USL Prahova pentru 2012 - 2016, despre mobilizarea la vot a electoratului PNL si USL si despre proiectele personale pentru urmatorii ani.

Scurt CV

Nascut in 25 februarie 1974
Originar din orasul Comarnic
Crestin-ortodox
Absolvent al ASE Bucuresti
Casatorit, un copil
Vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova si consilier judetean Presedintele Organizatiei Judetene PNL Prahova si co-presedinte al USL Prahova
Candideaza pe lista USL Prahova pentru Consiliul Judetean Prahova la alegerile din 10 iunie 2012 si vizeaza mentinerea functie de vicepresedinte al Consiliului Judetean


Nota Redactiei:

 • Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului
 • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
 • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
 • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate


Citeste mai multe despre   

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


2383 vizualizari

 • cel mai important proiect pentru Prahova? (Marţi, 5 iunie 2012, 13:44)

  Cristi [anonim]

  Ca liberal, care credeti ca e cea mai importanta prioritate pentru dezvoltarea judetului Prahova in urmatorii ani?
  • raspuns (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:03)

   Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui Cristi

   pentru Prahova cel mai important lucru in urmatorii ani este sa cream toate conditiile pentru reindustrializare. Inca din sec 19 Prahova etse inima industriala a Romaniei si pe acest lucru s-a bazat si prosperitatea judetului si urbanizarea lui. Reindustrializarea Prahovei nu se poate face decat prin atragerea de investitii in zonele cheie, pe platformele industriale ale oraselor noastre, precum si prin cheltuirea inteligenta a banilor europeni pe proiecte de infrastructura bine chibzuita. Ca liberal, cred ca mediul de afaceri trebuie sa simta din plin beneficiile unei noi guvernari si e nevoie sa gandim un set de politici coerente, orientare catre stimularea investitiilor si crearea de noi locuri de munca.
 • USL Prahova (Marţi, 5 iunie 2012, 14:37)

  Georgiana [anonim]

  Care sunt relatiile in interiorul USL Prahova in momentul actual?
  • r (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:07)

   Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui Georgiana

   Prahova este unul dintre locurile incare PSD, PNL si PC au inteles ca victoria sta in unitate. Avem 104 localitati in judet si in toate, subliniez in toate, mergem pe liste comune in alegeri desi protocolul national al USL ne obliga la candidaturi comune doar pentru CJ si Primaria municipiului Ploiesti. Am optat insa pentru candidaturi comune de sus pana jos, fiindca am inteles importanta momentului si pentru ca am dorit sa dam un semnal clar ca, aici in Prahova, USL e hotarat sa castige in cat mai multe locuri. PNL are deci 45 de candidaturi la primariile din judet, PSD are 53 iar PC-ul are 6. De asemenea, candidatul USL la CJ Prahova este domnul Cosma, presedintele PSD Prahova. eu voi candida pe lista de consilieri judeteni si daca USL va castiga alegerile, asa cum e normal si previzibil, voi continua sa fiu vicepresedinte al CJ Prahova ca si acum.
 • prioritate USL Prahova (Marţi, 5 iunie 2012, 14:39)

  Vladimir [anonim]

  Care este cea mai importanta prioritate pentru USL Prahova daca veti castiga alegerile din 10 iunie?
  • r (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:19)

   Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui Vladimir

   In primul rand, sa le dam romanilor linistea si speranta ca lucrurile se vor aseza pe fagasul lor normal, iar ca prioritati atat Mircea Cosma cat si eu, dar si intreaga echipa a CJ ne-am propus proiecte indraznete legate de reindustrializarea judetului, automat crearea locurilor de munca in zone importante strategic si economic in judetul Prahova, cum ar fi crearea de parcuri industriale in orasele Breaza, Poiana Campina, Plopeni, Mizil si continuarea dezvoltarii actualelor parcuri industriale din municipiul Ploiesti si din imprejurimi. Trebuie mentionat ca suntem in discutii cu ministri Economiei si Finantelor in perspectiva implementarii acestor proiecte si pot sa asigur cetatenii ca avem toata sustinerea si deschiderea pentru realizarea acestor proiecte indraznete intr-o perioada de criza. A doua prioritate este continuarea marilor proiecte de infrastructura ce sunt in curs de derulare dar si a altora prin atragerea de fonduri europene, iar aici m-as referi la Proiectul de Implementare si Modernizare a sistemului de canalizare si epurare din toate orasele judetului Prahova si nu numai, proiect estimat la aprox 225 milioane de euro. Lucrarile vor incepe in aproximativ doua saptamani cu zona Comarnic-Breaza. Este o norma ce ne-a dat-o UE, noi, Consiliul Judetean, ne-am asumat-o si am venit in sprijinul comunitatilor locale, ce nu isi puteau permite din fonduri propri acest mare proiect, dar am intervenit in a acoperi si cota parte de 5% obligatorie pentru aceste importante orase de catre CJ. Marele proiect la care vom lucra in perioada urmatoare va fi Polul de Crestere Ploiesti, un proiect foarte indraznet ce are ca scop fluidizarea traficului atat in municipiul Ploiesti, dar si in legaturile ce se fac cu arterele principale de transport din judetul Prahova. Nu vom neglija sanatatea, ci este o prioritate pentru noi si ne vom concentra foarte serios pentru construirea unui nou spital judetean de pediatrie in municipiul Ploiesti si a unui spital regional in Sinaia.
 • nou in PNL Prahova (Marţi, 5 iunie 2012, 14:40)

  Mihai [anonim]

  Ce ati adus nou in PNL Prahova de cand sunteti presedinte?
  • r (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:32)

   Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui Mihai

   In primul rand faptul ca am creat o echipa cu o coeziune puternica formata atat din liberali vechi, cat si din altii mai noi. Foarte important este ca aceasta echipa a inteles targetul ce ni l-am propus de a deveni cel mai important partid politic din Prahova. Asta arata ca au curaj si au incredere in noul lor lider. Am aplicat un principiu si o strategie importanta in acest scop si am numit-o eu "politica usilor deschise in politica bunului simt a lui Crin Antonescu". Prin asta am identificat si au venit catre noi personalitati marcante ale judetului nostru ce erau liberali in comportament, dar nu au gasit niciodata deschiderea de a se implica intr-un proiect serios. Asta inseamna PNL Prahova acum, un proiect serios cu solutii pentru cetatean si pentru implementarea ideilor liberale ce genereaza automat prosperitate. Nu vreau sa uit aici tinerii ce sunt pentru mine o mare prioritate si incerc cu toata forta si puterea mea sa-i responsabilizez pentru a intelege ca ei sunt viitorul, iar eu cred ca PNL Prahova va deveni o forta in judet si prin promovarea multor tineri de valoare, pregatiti pentru a schimba poate o clasa politica obosita.
 • ce scor? (Marţi, 5 iunie 2012, 14:41)

  Andreea [anonim]

  Cat de mobilizati sunt simpatizantii USL si ce rezultat sperati sa obtineti?
 • Crin Antonescu (Marţi, 5 iunie 2012, 14:42)

  Teo [anonim]

  Crin Antonescu a fost recent în vizită electorală în Prahova şi a declarat că în câţiva ani de zile veţi fi unul dintre cei mai importanţi preşedinţi de filială ai PNL. Cum aţi interpretat aceste cuvinte ale preşedintelui dvs. de partid?
  • r (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:25)

   Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui Teo

   In primul rand, am fost curprins de o mare responsabilitate ce mi-a dat-o presedintele partidului si nu pot uita ca presedintele Crin Antonescu a devenit presedinte al PNL pentru ca a avut ambitii mari pentru acest partid. Iar a avea ambitii mari este o trasatura a oricarui liberal autentic. Si eu sunt un liberal autentic. Ceea ce a spus domnul Antonescu e un semnal de incredere in filiala PNL Prahova si in mine personal. E o incredere care ma onoreaza si e un indemn pentru a munci mult si a aduce Organizatia Judeteana PNL Prahova in topul Organizatiilor Judetene PNL. Daca este sa ajung un presedinte puternic de filiala judeteana, acest lucru se va intampla numai atunci cand organizatia noastra va deveni foarte puternici. Iar pana atunci avem de lucru. Culoarul este bun fiind Prahova este un judet in care liberalismul are o baza solida, dar eu consider ca in ultimii ani filiala PNL Prahova nu a avut liderul ce poate coagula intr-o singura forta liberalii autentici si ma refer aici la cei ce se identifica prin profesie, principii, prin rezultate in munca ce o presteaza dar mai ales prin doctrina.
 • identitatea USL (Marţi, 5 iunie 2012, 14:43)

  Eugen [anonim]

  Adversarii politici vorbesc constant de la crearea USL despre faptul că PNL şi-a pierdut identitatea de dreapta acceptând o astfel de alianţă politică. Ce răspuns le daţi?
  • r (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:39)

   Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui Eugen

   Nu este diluata in niciun fel identitatea noastra. Sa nu uitam ca USL s-a creat ca o alianta dincolo de ideologie, pentru a da jos un regim corupt si dispretuitor cu romanii, iar protocolul nostru vorbeste despre paritate: jumatate PSD, jumatate PNL. PNL este singurul partid de dreapta din Romania, iar dupa aceste alegeri are sansa sa devina principalul partid din Romania, trecand in fata PDL-ului. Si va mai spun doar atat: Uniunea si-a propus sa scada la anul nivelul taxarii in Romania, Nu vi se pare suficient de dreapta? PDL nu a facut nimic in acest sens, ba mai mult, a crescut TVA-ul, ceea ce a creat un dezastru in economie. Cred ca si Victor Ponta va intelege, asa cum a inteles si Adrian Nastase in urma cu opt ani de zile, ca politica de dreapta este una dintre solutiile principale in redresarea Romaniei.
 • agresivitate PDL in campanie (Marţi, 5 iunie 2012, 15:24)

  irina [anonim]

  1. Cei din PDL Sinaia fac o campanie foarte agresiva contra primarului PNL, Vlad Oprea. Cum raspundeti aici ca si in alte cazuri acestei campanii negative?

  2. A fost in Prahova vreun lider PDL de la centru ca sa-si sustina candidatii?

  3. Ce faceti pentru a contracara "operatiunea autobuzul" pe care PDL Prahova o pregateste pentru duminica?
  • r (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:49)

   Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui irina

   Pentru intrebarea cu numarul 2: Cred ca este un fenomen neobisnuit in aceasta campanie si e pentru prima oara cand conducerea centrala a unui partid isi lasa candidatii de izbeliste. N-am vazut in Prahova niciun lider national al PDL sa vina la manifestari de campanie, dupa cum n-am vazut-o nici pe Roberta Anastase sa-si sustina motoarele manipularii, asa cum i-as numi eu, pe primarii PDL-isti in functie. Se ascund dupa o culoare verde si incearca sa manipuleze electoratul, parand independenti, dar la toamna acesti independenti verzi vor iesi sa spuna ca daca au fost alesi primari, pentru a avea sustinere, va trebui sa fie votati Boc, Roberta, Udrea si toata gamarila lor. Cetateanul roman intelege asta si noi avem responsabilitatea de a-i invata ca daca vor vota candidati PDL la functiile de primar, risca ca in toamna sa se intoarca culoarea detestata de toti portocaliii. Spre deosebire de asta, noi am avut cativa ministri veniti in campanie: Daniel Chitoiu, ministrul economiei, intr-o importanta discutie cu mediul de afaceri, unde am dezbatut strategia mentionata mai sus de craere a locurilor de munca prin reindustrializarea centrelor importante din Prahova; Mircea Diaconu, ministrul Culturii si Cultelor, cu care am avut ocazia sa discutam calitatea deplorabila a unor centre de cultura, monumentelor istorice de identitate nationala din Prahova si solutiile pentru modernizarea sau refacerea lor. Cea mai importanta vizita a fost cea a presedintelui Crin Antonescu in municipiul Campina si orasul Breaza, fronturi importante de lupta pentru USL, prin liberali.
 • ... (Marţi, 5 iunie 2012, 17:08)

  gigiduru88 [utilizator]

  Ce planuri aveti cu tinerii care au lucrat in campanie ?
 • ... (Marţi, 5 iunie 2012, 17:09)

  gigiduru88 [utilizator]

  Credeti ca USL se va destrama dupa alegerile de pe 10 iunie ?
  • r (Miercuri, 6 iunie 2012, 14:19)

   Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui gigiduru88

   Nici vorba. USL a fost construita in februarie 2011 ca o alianta a opozitiei unite cu obiectivul clar de a schimba puterea politica a PDL cu toate componenetele ei- componenta locala, guvernamentala, parlamentala, prezidentiala. Obiectivele USL nu se pot considera indeplinite pana cand nu castigam alegerile parlamentare, pana cand nu alegem presedinti ai celor doua camere parlamentare de la USL, pana cand nu avem un guvern USL, ca urmare a victoriei in alegerile parlamentare si pana cand nu avem un presedinte al Romaniei dat de USL- adica Crin Antonescu. USL este gandita sa dureze cel putin pana in 2016 si asa va fi cu siguranta. Ce va fi dupa 2016 e prematur sa discutam azi.
 • Ce faceti cu Anastase? (Marţi, 5 iunie 2012, 17:47)

  costi negreanu [anonim]

  Am vazut ca n-ati menajat-o in campanie pe Roberta Anastase, ceea ce o schimbare de discurs fata de fosta conducere a PNL in Prahova...

  1. Veti negocia insa vreodata cu Roberta Anastase asa cum au negociat cei de dinaintea dvs.? Eventual pentru "refacerea dreptei"?

  2. Sunt cateva localitati in Prahova unde PSD si PNL nu se prea inteleg. Cum veti face in consiliile locale de acolo? Excludeti crearea de majoritati locale PNL.-PDL in anumite situatii punctuale?
 • ... (Marţi, 5 iunie 2012, 18:26)

  marian [anonim]

  Care au fost efectele aliantei PSD-PNL-PC pentru filiala PNL Prahova?
 • simple intrebari... (Marţi, 5 iunie 2012, 19:40)

  ilie [anonim]

  1.Cum comentati faptul ca PNL este constans sa se incadreze pe aceeasi traiectorie politica care a dus la desfiintarea practica a PNTCD-ului?
  2. Cum interpretati cooabitarea in cadrul usl a doctrinelor diametral opuse de centru-dreapta cu cea predominanta de stanga?
  3. De ce nu se respecta rezultatul obtinut la referendum privind diminuarea numarului de parlamentari?
  4. Cum vedeti schimbarile preconizate deocamdata voalat- in politica externa contrare angajamentelor luate de partenerii traditionali NATO si UE?
  5. D
 • upetrom (Marţi, 5 iunie 2012, 21:31)

  EU [anonim]

  Cred ca stiti situatia de la Upetrom?
  O sa va implicati in rezolvarea problemelor de acolo?
 • Politizare (Marţi, 5 iunie 2012, 21:41)

  george tarea [anonim]

  Credeti ca se va termina politizarea deconcentratelor in Romania? Speranta pentru profesionistii adevarati exista?
 • efortul tineretului (Marţi, 5 iunie 2012, 22:46)

  jonny [anonim]

  cat de mult apreciati efortul depus de tineretul liberal in aceasta campanie??
 • usl (Marţi, 5 iunie 2012, 22:48)

  jonny [anonim]

  credeti ca dupa ce domnul crin antonescu va ajunge presedinte,USL-ul isi va mai continua "existenta"ca sa ii spun asa???
 • Tensiuni (Marţi, 5 iunie 2012, 23:16)

  TiberiuM [anonim]

  1) Ati reusit sa aplanati in cadrul USL tensiunile provocate de obedienta fostei conduceri fata de PDL si Roberta Anastase?

  2) Odata cu venirea dumneavoastra ca un lider tanar care a impus o nota de dinamism in organizatia PNL Prahova, veti sustine implicarea directa a tinerilor liberali cu o pregatire pe masura in proiectele dumneavoastra?
  • r (Miercuri, 6 iunie 2012, 14:11)

   Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui TiberiuM

   Pentru intrebare cu numarul 1: Da, pentru ca am reactionat rapid si am apelat la valorile marcante ale PNL din Prahova pentru a recladi identitatea partidului nostru. L-as mentiona aici poate pe cel ce se identifica cel mai mult cu asta, in Romania, Mircea Ionescu Quintus. S-au intors catre noi multi liberali vechi, ce au fost deranjati de acea veche colaborare si de trista amintire cu Roberta Anastase. Poate pe undeva am avut si o misiune mai usoara pentru ca Roberta Anastase este poate cea mai nociva aparitie in politica nationala, dar mai ales in Prahova, care nu si-a putut depasi nivelul de concurs de Miss nici dupa ce a ajuns sa ocupe a treia functie in stat. Roberta Anastase este nreprezentativa pentru Prahova. Prin ce a facut Anastase in Prahova, prin comparatie cu ea, Elena Ceausescu ar parea unoeri o fiinta simpatica. In ultimii ani, in vremea cand agenda publica era ocupata cu teme nationale, in Prahova toate firmele si primariile au fost calcate de controale directionate politic. Controale peste controale, abuzuri, propaganda si campanii de atacuri si calomnii la adresa primarilor PNL si PSD, ele sunt bilantul Robertei Anasase in Prahova. Zero rezultate pentru oameni. Foarte multe rezultate pentru familia ei. Parerea mea e ca a devenit unul dintre cei mai bogati oameni din judet.
 • USl (Miercuri, 6 iunie 2012, 9:14)

  ion recea [anonim]

  Credeti ca USL Prahova rezista pana la toamna? In ce masura au fost sprijiniti in campania actuala candidatii PNL de catre PSD?
 • ideile bune (Miercuri, 6 iunie 2012, 10:20)

  irina [anonim]

  Ati afisat in judet o reclama cu "Ideile bune construiesc viitorul". Care este motivatia acestei reclame destul de inedite?
  • r (Miercuri, 6 iunie 2012, 14:15)

   Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui irina

   Mi-am dorit ca dincolo de proiectul USL pentru Prahova sa-i intrebam totusi pe cetateni ce parere au ei despre ce vrem noi sa facem sau ce idei au ei. Daca guvernarea locala este pentru oameni, ei nu trebuie ocoliti in procesul de elaborare a deciziilor. Am primit extraordinar de multe idei, unele mai fezabile, altele mai putin fezabile. I le voi prezenta presedintelui CJ Prahova, vom discuta pe tema lor si sunt sigur ca pe multe dintre ele le va integra in planul de dezvoltare a judetului. Este extraordinara creativitatea si pasiunea oamenilor pentru judetul lor, totul este sa fie incurajati sa se exprime si sa fie atrasi in procesul de elaborare a planurilor de dezvoltare, care pana la urma ii vizeaza in mod direct. Le multumesc tuturor celor care ne trimit idei si propuneri.
 • Intrebare intrebatoare (Miercuri, 6 iunie 2012, 10:28)

  AlexyaMV [utilizator]

  Ce parere aveti dumneavoastra despre scena politica din judet?
  • r (Miercuri, 6 iunie 2012, 14:03)

   Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui AlexyaMV

   Scena politica din judet este una echilibrata, dar influenta Robertei Anastase prin cei doi tati spirituali ai ei, Boc si Basescu, a facut sa imparta judetul in doua: "ciuruitii" si "neciuruitii". PNL, prin USL, si-a asumat responsabilitatea de a aduce echilibrul firesc pe scena politica din Prahova, asumandu-si candidaturile in cel mai important fief PDL din Prahova. Ma refer aici la poarta de intrare in Carpati, zona Campina, dar si la Valea Prahovei. PNL, prin USL, are candidatura in municipiul Campina, in orasele Baicoi, Breaza, cele mai mari orase din judetul Prahova, dar si in Comarnica, Sinaia, Azuga. Cu exceptia orasului Sinaia, ce ar trebui sa fie un exemplu de dezvoltare in context european al unui oras modern, celelalte orase mentionate au primari PDL in functie si se prezinta mai degraba ca niste comune. Candidatii nostri de aici sunt profesionisti, sunt oameni ce s-au dezvoltat si au demonstrat in mediul privat si prin foprte propri au creat mii de locuri de munca. Asta este oferta noastra si fac un apel catre cetatean sa nu mai voteze oameni ce n-au facut nimic in viata lor, ce spun ca le vor rezolva problemele si sa voteze oameni ce s-au realizat si s-au implinit atat profesional, cat si financiar prin forte propri, trecand prin batalia riscurilor economice din tara. Pentru a intari cele de mai sus si pentru ca sunt foarte cunoscuti, am sa-i prezint pe prietenii mei liberali: Virgil Guran- Campina; Costin Razvan Balasescu- Breaza; Marius Constantin- Baicoi; Emil Clinciu- Comarnic; George Barbu- Azuga si nu in ultimul rand ci poate in primul, pentru ca la el faptele vorbesc permanent, prietenul meu Vlad Oprea- Sinaia.
   • r (Miercuri, 6 iunie 2012, 14:24)

    Mircea Rosca [hotnews.ro] i-a raspuns lui Mircea Rosca

    Batalii importante dam si in orasele Urlati si Slanic, dar si in comune ca Bucov, Floresti, Drajna, Maneciu, Brazi, Magureni, Izvoarele, Gorgota. In toate aceste comune , dar si in orasele sus mentionate sunt sanse mari de victorie datorita strategiei europeana de campanie ce am dus-o pentru informarea cetateanului dar mai ales pentru anihilarea sistemului de manipulare infiintat si dus la extrem de catre PDL.
 • Slanic Prahova (Miercuri, 6 iunie 2012, 10:35)

  Mihaela [anonim]

  Buna ziua,
  intrebarea mea este foarte simpla, ce veti face ca sa se deschida Baia Verde din statiunea Slanic Prahova.
  A fost amenajata si de 2 ani si nu poate fi folosita din cauza domnului Morcovescu, patronul Baii Baciului si a Baii Rosii, care pune tot felul de piedici.
  Veti rezolva aceasta problema, deoarece statul pierde o gramada de bani din nefolosirea Baii Verzi.

  Va multumesc anticipat
 • Cosma (Miercuri, 6 iunie 2012, 10:46)

  Lucian Radu [anonim]

  Stimate domn,

  Cum va simtiti, ca penelist, intr-o asociere politica cu Ion Ilescu, Adrian Nastase, Viorel Hrebengiuc? Sau cu eternul si coruptul baron Cosma? Ca ploiestean va intreb, dintr-o curiozitate,///
 • PNL Prahova (Miercuri, 6 iunie 2012, 10:52)

  mateescu alina [anonim]

  In calitate de presedinte al PNL Prahova, cum vedeti viitorul acestei filiale in urmatorii ani ?
 • USL PRAHOVA (Miercuri, 6 iunie 2012, 10:57)

  ioana [anonim]

  Care sunt cele mai importante proiecte pe care USL le propune pentru dezvoltarea judetului Prahova ?
 • prezenta la vot (Miercuri, 6 iunie 2012, 11:03)

  georgiana [anonim]

  Pe ce prezenta la vot mizati pentru alegerile din 10 iunie 2012?
 • electorat PNL (Miercuri, 6 iunie 2012, 11:15)

  horatiu [anonim]

  Care credeti ca este cel mai important mesaj care poate convinge electoratul PNL, un electorat de dreapta, sa voteze candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean , presedintele PSD Prahova, d-nul Mircea Cosma?
 • alegeri locale (Miercuri, 6 iunie 2012, 11:32)

  delia [anonim]

  Credeti ca PNL , PSD si PC vor reusi sa isi mobilizeze electoratul propriu la alegerile din 10 iunie 2012 la nivelul judetului Prahova?
 • Tineri (Miercuri, 6 iunie 2012, 11:52)

  Maria [anonim]

  Cum aveti de gand sa promovati tinerii talentati si responsabili?! Ce le puteti oferi daca USL va castiga alegerile locale din 10 iunie 2012?!
 • intrebare (Miercuri, 6 iunie 2012, 11:55)

  MARIANA [anonim]

  PNL Prahova a inceput campania numita " Ideile bune construiesc viitorul". Pana acum , care a fost reactia cetatenilor la aceasta campanie si care au fost cele mai bune idei pe care le-ati primit de la ei?
 • Masinaria PDL (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:01)

  Andreea [anonim]

  1.Credeti ca votantii USL ar putea stopa masina de vot a PDL condusa de Roberta Anastase, Volosevici si Dobre?

  2.Aveti idee cat costa votul in strada platit de cei sus mentionati?
 • USL in Prahova (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:03)

  corneliu [anonim]

  Ce scor credeti ca va obtine candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean, Mircea Cosma si ce scor credeti ca vor obtine lista de consilieri propusa de USL pt Consiliul judetean?
 • Poziția față de adversarii politici (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:07)

  Marius Anton [anonim]

  1. Care sunt diferentele dintre primarii propusi de USL si cei propusi de PDL ? Care au fost criteriile de selectie in USL?
  2. Ce parere aveti despre salariul tatalui Robertei Anastase, in conditiile in care multi dintre prahoveni traiesc la limita saraciei?
 • prezenta la vot (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:07)

  marius [anonim]

  Ce le-ati spune dumneavoastra cetatenilor prahoveni pentru a-i indemna sa iasa la vot la alegerile din 10 iunie 2012 ?
 • argument (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:09)

  izabela [anonim]

  Care credeti ca este cel mai important argument care poate convinge cetatenii prahoveni sa voteze duminica USL si nu PD-L ?
 • Despre dvs? (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:11)

  Liviu [anonim]

  Ca votant ma intereseaza daca:
  1. Aveti titulul de doctor? Daca da, unde si cand l-ati obtinut si cate lucrari ati publicat (cerinta obligatorie in cazul doctoratelor)?
  2. In cazul in care Ponta va decide ca bacalaureautul se sustine formal formal sub asistenta unor voluntari (inclusiv parinti si fara camere video) care sa si corecteze lucrarile, cum va veti pozitiona ca potential gestionar al unei urbe care are si scoli?
 • Mobilizarea la vot a simpatizanților USL (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:12)

  Max [anonim]

  Sunteti cunoscut ca un om politic care pune un mare accent pe tineri. Dat fiind faptul ca absenteismul cel mai mare la vot se inregistreaza, de obicei, in randul tinerilor, ce mesaj aveti pentru acestia, pentru a-i mobiliza pe 10 iunie?
 • Minciuna reabilitarilor gratuite (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:18)

  Doina [anonim]

  Cu siguranta ati auzit ca in Municipiul Ploiesti s-au facut reabilitari termice si s-au pus termopane la foarte multe blocuri. Dar stiati ca oamenii au semnat pentru primirea lor, insa in contract nu scrie nimic de vreo gratuitate, si ei urmeaza sa fie scosi la plata dupa aceste alegeri?
 • Proiectul personal Mircea Rosca (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:21)

  Max [anonim]

  Sunteti cunoscut ca un om politic care se bazeaza pe tineri. Ce inseamna proiectul dumneavoastra personal, "Ideile bune construiesc viitorul", pentru acesti tineri ?
 • USL (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:25)

  Danciu [anonim]

  Credeti ca in urma colaborarii cu PSD, membrii PNL isi vor pastra identitatea ?
  Nu va este teama ca o parte dintre ei vor migra catre PSD?
 • ... (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:29)

  Maria [anonim]

  Care este pozitia dumneavoastra in legatura cu pdlistii care vor sa se inscrie in PNL ?
 • Primariile din orase (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:32)

  Alexandra [anonim]

  V-ati asumat cele mai grele lupte din Prahova. Ce sanse credeti ca au candidatii PNL la functia de primar din orasele Campina, Comarnic , Breaza, Azuga?
 • Alegerile Parlamentare (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:34)

  George [anonim]

  Care sunt ambitiile pentru alegerile parlamentare din toamna?
 • proiecte de viitor (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:37)

  Aurel Maxim [anonim]

  1. In calitatea dumneavoastra de Vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, ce proiecte aveti pentru revigorarea industriei prahovene?
  2. Exista si alte proiecte pentru deschiderea unui alt parc industrial in Prahova ?
 • cresterea impozitului pentru bugetari (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:37)

  Adita [anonim]

  Guvernul Ponta a lansat recent in discutie subiectul taxei de solidaritate si ideea de a impozita suplimentar cu 16% bugetarii care castiga peste 4500 RON/luna. Ce parere aveti ca liberal de acest lucru?
 • idei pt viitor (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:46)

  teia [anonim]

  Daca un tanar are idei noi, ce pasi trebuie sa parcurga pentru ca ideile lui sa ajunga la dvs?
 • primari favoriti? (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:48)

  Iulian [anonim]

  Aveti candidati USL pt Primarii pe care ii simtiti mai aproape de inima dvs?
 • valori liberale (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:50)

  Sasha [anonim]

  Numiti 3 valori liberale pe care le iubiti cel mai mult.
 • Tineretul in PNL este la el acasa (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:51)

  Mihai [anonim]

  Am vazut ca sunteti mereu inconjurat de tineri. De ce credeti ca pana acum , cu fost conducere, nu a fost posibil acest lucru?
 • Pozitia fata de aliatii politici (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:52)

  Max [anonim]

  PNL este un partid cu istorie de peste 100 de ani. Credeti ca PNL isi poate pastra identitatea politica in cadul USL ?
 • se rupe USL-ul? (Miercuri, 6 iunie 2012, 12:52)

  Iris [anonim]

  Cat va mai dura USL?
 • candidatul pdl Comarnic (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:10)

  alin [anonim]

  Avand in vedere ca cel care candideaza din partea USL la Comarnic nu are prea multe sanse, Cum veti colabora cu actualul primar (posibil si viitorul) Dorian Botoaca ? Vor exista din nou aceleasi contre intre dumneavoastra si el ? sau il veti sprijinii ?
 • Buna ziua! (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:17)

  Impotriva prostiei din tara [utilizator]

  Cand credeti ca Romania va scapa de populismul feroce si nociv al USL, care ne duce spre falimentul in care se afla Grecia?
  Cum caracterizati masurile de amnistiere ale celor 300000 de functionari, renuntarea de anul viitor al camerelor video, neluarea in cuantum de anul viitor al notelor de bacalaureat si cresterea nesustenabila a pensiilor, toate masuri cu impact negativ asupra bugetului de stat?
 • Invatamantul preuniversitar si universitar (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:25)

  Silviu Dobre [anonim]

  Domnule Mircea Rosca, ce proiecte pentru dezvoltarea si modernizarea centrelor de invatamant din Prahova, aveti dumneavoastra in vedere, in urmatorul dumneavoastra mandat de vicepresedinte al consiliului Judetean?
 • Intrebare (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:36)

  AlexyaMV [utilizator]

  Ce veti face pentru imbunatatirea imaginii filialei PNL Prahova?
 • Sanatate (Miercuri, 6 iunie 2012, 13:38)

  Maria [anonim]

  Care sunt planurile dvs legate de spitalele putine ramase in Prahova? Majoritatea, daca nu chiar toate, au nevoie de o imbunatatire majora. Si o alta curiozitatea: cum reusiti sa mobilizati simpatizantii USL sa iasa la vot?
 • Tineretul Liberal (Joi, 7 iunie 2012, 0:09)

  Chrys [anonim]

  Cum vedeti implicarea actualului presedinte al TNL Prahova, Paul Dumbravanu, si ce veti face impreuna cu el pentru o mobilizare "mai activa" a organizatiilor TNL din intreg judetul Prahova?


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Dosare blocate la tribunal

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by