Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au fost intampinati, sambata, la intrarea in Targoviste, de peste o suta de simpatizanti PDL imbracati in verde, cu pancarte confectionate in forma semnului rutier "STOP", pe care scria "Interzis USL", acestia fiind supravegheati de politisti si jandarmi, relateaza Mediafax.

Cei doi lideri ai USL venisera la Targoviste pentru un miting electoral de sustinere a candidatilor Uniunii la alegerile locale. Simpatizantii PDL i-au asteptat pe trotuare, la intrarea in municipiu de pe DN 71 Bucuresti - Targoviste, cu pancarte confectionate in forma semnului rutier "STOP" pe care au scris "interzis USL".

Intrebat de catre jurnalisti, la conferinta de presa sustinuta la Targoviste, cum comenteaza gestul simpatizantilor PDL pe care i-a vazut la intrarea in Targoviste, Victor Ponta a declarat ca, "dincolo de gluma, oricare pune in campanie orice mesaje vrea", precizand ca "si in judetul Dambovita se vor aplica legile Romaniei".

"Eu stiu ca cei de la PDL sunt niste oameni portocalii care au un semn un trandafir socialist. Nu. Am vazut niste oameni in verde, nu stiu daca erau de la un partid ecologist sau, cum a zis domnul presedinte Stan (n.r. - Ion Stan, presedintele PSD Dambovita), daca erau ceva hortisti. Nu stiu, nu am vazut. Dincolo de gluma, oricare pune in campanie orice mesaje vrea. Am venit si am spus foarte clar ca judetul Dambovita nu poate fi guvernat de legea PDL si de legea actualului presedinte de consiliu si a actualului primar. Si in judetul Dambovita se vor aplica legile Romaniei. E foarte rau ca ne aflam inca in Romania in zone tratate ca feude", a declarat presedintele PSD, Victor Ponta.

Prezent la mitingul electoral de la Targoviste, presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat gestul simpatizantilor PDL, precizand "ca dupa 10 iunie in Dambovita va fi interzis hotie, interzis teroare, interzis sfidare".

"Astazi la Dambovita am gasit un lucru pe care nu l-am mai gasit in alta parte. Florin Popescu si clica lui isi inchipuie in continuare ca asta e mosia lor si ne-au intampinat cu "Interzis USL", iar eu ii spun lui Florin Popescu ca dupa 10 iunie in Dambovita va fi interzis hotie, interzis teroare, interzis sfidare, adica interzis Florin Popescu, interzis Boriga, interzis PDL", a declarat Crin Antonescu.

Aproximativ 5.000 de persoane au participat, sambata, la mitingul USL de la Targoviste, de pe platoul Prefecturii Dambovita, manifestare electorala la care au fost prezenti liderii partidelor din USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin.