Primarul din Campia Turzii, Ioan Vasinca, reprezentantul PDL in cursa electorala pentru Primarie, a murit, in noaptea de joi spre vineri, in urma unei boli, formatiunea anuntand ca nu va sustine un alt candidat, relateaza Mediafax.

Presedintele PDL Campia Turzii, Cristian Haiduc a declarat, vineri ca "decesul lui Vasinca inseamna o mare pierdere pentru PDL, pentru ca nu mai avem candidat la Primaria Campia Turzii".

"Vasinca suferea de o boala incurabila si era internat de doua saptamani in spital. PDL nu va sustine niciun alt candidat, iar in semn de respect pentru memoria domniei sale membrii partidului vor pune stampila pe buletinul de vot pe pozitia unde figureaza Ioan Vasinca", a spus Haiduc.

Ioan Vasinca ocupa si primul loc pe lista de consilieri locali a PDL Campia Turzii.

Vasinca avea 58 de ani si era primar al municipiului din 2008. Anterior, intre 2001 si 2005, a mai detinut functia de primar al municipiului Campia Turzii, iar intre 1996 si 2001 pe cea de viceprimar. Era membru al PDL.

Pentru functia de primar al municipiului Campia Turzii si-au depus candidatura Ioan Vasinca (PDL), Radu Hanga (Alianta PSD+PNL), Avram Gal (PC) si Marian Morar (UNPR).