Paul Stanescu, presedintele PSD Olt si al Consiliului Judetean Olt, candideaza pentru un nou mandat la sefia CJ, in timp ce tatal sau, Constantin Stanescu, va candida pentru al treilea mandat consecutiv de primar al comunei Visina, transmite Agerpres. "Cand intram pe poarta casei, lasam politica la cutia postala, si nu este doar o gluma, pentru ca altfel nu ne-am mai putea bucura de o viata de familie linistita", a declarat Constantin Stanescu.

Atat tatal, cat si fiul sunt membri PSD si locuiesc in Visina, unde Paul Stanescu a condus pana in 2008 una dintre cele mai mari societati agricole din judet, transmite Agerpres. Paul Stanescu, actualul presedinte al Consiliului Judetean Olt, si tatal sau, Constantin Stanescu, acum primar al comunei Visina, candideaza pentru obtinerea unor noi mandate la aceste functii.

Cei doi au declarat ca au discutat impreuna proiectele de campanie electorala ale tatalui, precum si o parte dintre cele ale fiului, conform agentiei citate. "Tatal meu este modelul meu in viata, iar mama a reprezentat modelul de conduita pentru tatal meu. De la el am invatat cum sa lucrez constiincios, pasnic, ordonat, cumpatat, plin de rabdare, sa nu dau inapoi in fata oboselii si a greutatilor", a declarat Paul Stanescu.

Constantin Stanescu a precizat ca fiul va avea sustinerea sa neconditionata, iar "echipa pe care o formam poate fi considerata un exemplu perfect de respect intre generatii".

Paul Stanescu, presedintele PSD Olt, este sustinut de USL. Principalul adversar de la alegerile trecute, PDL, "a fost sensibil slabit prin plecarea la PSD a presedintelui si prim-vicepresedintelui filialei, Darius Valcov si Daniel Barbulescu", scrie Agerpres.

La sefia Consiliului Judeten Olt candideaza Paul Stanescu (PSD), Victor Tita (profesor, PDL), Pavel Belinski (inginer, UNPR), Teiu Paunescu (afacerist PPDD), Vasile Popa (afacerist PRM), Stelian Sima (jurist, UPSC), Tudor Emil (Forta Civica), Marin Tulus (avocat, PNTCD).