Primarul municipiului Campulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Serban si-a inscris, luni, la Biroul Electoral Municipal Campulung Moldovenesc candidatura pentru un nou mandat de primar, ca independent, si a depus aproximativ 1.500 de semnaturi de sustinere a candidaturii sale, relateaza Agerpres.

Serban a spus ca are incredere ca locuitorii municipiului ii vor acorda votul pentru inca un mandat de primar pentru a fi finalizate proiectele importante pe care le deruleaza in municipiu.

"Sunt increzator in viitorul municipiului Campulung Moldovenesc si cred ca locuitorii vor fi alaturi de mine sa finalizam proiectele pe care le-am inceput in ultimii ani", a spus Serban, subliniind ca intotdeauna locuitorii din Campulung Moldovenesc au dovedit intelepciune atunci cand au votat.

"Campulungenii doresc sa-si voteze ei primarul si nu vor ca primarul sa fie desemnat de partide. Campulungenii stiu mai bine cine le poate reprezenta interesele si ca un om nascut, crescut si educat in Campulung Moldovenesc am intotdeauna inima alaturi de oras", a spus Serban.

Serban se afla la al doilea mandat de primar, fiind ales pe listele PNL. Anul trecut a fost exclus din PNL, dupa ce s-a declarat public simpatizant al presedintelui PDL Suceava, Gheorghe Flutur. Serban fusese anuntat ca si candidat PDL pentru Campulung Moldovenesc, dupa care democrat-liberalii au decis sa-l desemneze pe Ioan Taran, seful centrului de exploatare Suceava al E.ON Moldova Distributie. Gheorghe Flutur declara atunci ca decizia s-a luat pentru ca Serban a decis sa nu candideze pentru un nou mandat.