Fostul fotbalist Anghel Iordanescu este candidatul UNPR la Primaria Capitalei. Iordanescu, in prezent senator UNPR de Ilfov, si-a depus candidatura duminica dimineata: "Sunt foarte onorat sa intru in aceasta competitie pentru Primaria Capitalei si ma gandesc ca trebuie sa fac totul pentru a le arata bucurestenilor o capitala de care sa fie mandri. Sunt foarte increzator, pentru ca romanii si bucurestenii mi-au mai dat un mandat cand am reprezentat sportul romanesc si echipa nationala", a declarat Anghel Iordanescu.

Anghel IordanescuFoto: AGERPRES

El a adaugat ca "Sunt bucurestean get-beget, imi doresc mult sa reusesc. Bucurestenii au nevoie de cu totul altceva decat s-a tot vorbit si s-a tot propus pana acum, au nevoie de o capitala curata si cinstita."

"Sper ca bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ma ajute", a incheiat Anghel Iordanescu.

Principalii adversari ai lui Anghel Iordanescu in cursa pentru Primaria Capitalei sunt actualul primar Sorin Oprescu - independent sustinut de USL, Silviu Prigoana (PDL) si Nicusor Dan - independent. PDL si UNPR ar fi trebuit initial sa aiba candidati comuni la alegerile locale, insa in cele din urma au ales sa mearga separat.