Mihai Atanasoaei, fostul candidat al PDL la Primaria Sectorului 5, a anuntat, miercuri, ca renunta la functia de consilier local pe care a obtinut-o in urma alegerilor din 10 iunie, el figurand pe locul I pe lista PDL Bucuresti pentru Consiliul Local Sector 5. Informatia a fost comunicata de PDL Bucuresti, transmite Mediafax.

Decizia vine ca "un semnal de responsabilitate si onoare in politica, intr-un moment dificil pentru Organizatia de Bucuresti, dar si pentru partid in general", se arata in comunicat.

"Imi doresc si indraznesc sa sper ca primarul Sectorului 5 se va schimba si se va gandi mai mult la locuitorii acelui sector. Demisia mea trebuie privita ca avand rolul de a face loc inca unui coleg de pe lista de consilieri de la Sectorul 5, care s-a implicat si a muncit in aceasta campanie electorala", a declarat Mihai Atanasoaei, conform sursei citate.

Fostul prefect al Capitalei Mihai Atanasoaei a candidat din partea PDL pentru functia de primar al Sectorului 5, alegerile fiind castigate de actualul edil Marian Vanghelie.