PDL Sector 4 a anuntat sambata ca a depus in cursul zilei plangere penala la Sectia 26 Politie, dupa ce in sector au fost imparstiati vineri seara fluturasi cu sigla partidului si cu un mesaj impotriva edilului Cristian Popescu Piedone, democrat-liberalii acuzand contracandidatii de distribuirea materialelor, informeaza Mediafax.

Fluturasi imprastiati in Sectorul 4Foto: Hotnews

"Profitand de incheierea campaniei si de imposibilitatea de a face cunoscuta opiniei publice practicile abjecte si ilegale folosite, contracandidatii PDL recurg la campanie murdara. Asa se face ca, in seara de 8 iunie cetatenii Sectorului 4 au descoperit, in casutele lor postale si pe strazi, fluturasi electorali care contin pe fata un mizerabil atac la persoana primarului in functie, iar pe verso sigla PDL. Tinem sa precizam ca acesti fluturasi nu au nimic de-a face cu campania candidatilor PDL la Primaria si Consiliul Local Sector 4", se arata intr-un comunicat al PDL transmis agentiei citate.

Potrivit comunicatului PDL, "de mentionat este faptul ca aceste flyere au folosit sigla PDL in mod ilegal si nu sunt inscriptionate cu numele tipografiei, numarul de bucati si cine le-a comandat".