George Becali si-a depus, marti, candidatura pentru functia de primar general al Capitalei la Biroul Electoral Municipal, el declarand ca va construi cate zece biserici in fiecare sector din Bucuresti daca va ajunge edil-sef: "Daca voi fi primar, prima si prima data vreau sa rezolv o problema de suflet, adica in fiecare sector din Capitala cate 10 biserici, 60 de biserici, prima data sa aiba oamenii unde se ruga pentru bunastare, pentru ca nici nu au in cartiere oamenii unde sa se duca la biserici".

El a sustinut ca alte prioritati ale sale daca va castiga Primaria Capitalei sunt spitalele, scolile, siguranta si linistea oamenilor. "Astea sunt lucruri asa de minore, incat le voi rezolva numai din banii care se fura in fiecare an de catre toti cei care au carmuit Capitala", a spus Becali, adaugand ca se refera la "furaciunile de la curatenie, de la deszapezire".

"Cand nu o sa fie zapada, daca Becali va fi primar, nu o sa platim nimic, decat salariile oamenilor care conduc masinile, pentru ca acel serviciu de deszapezire va fi o societate a Primariei Capitalei. Pai de ce sa platim, mai, noi zeci de milioane aiurea la curatenie, sa-i dam noi lui Prigoana bani? Prigoana vrea sa fie primar ca sa ce? Ca sa mai ia el cateva zeci de milioane din curatenie, nu?", a spus Becali.

El a subliniat ca lucrurile pe care le are in vedere in eventualitatea castigarii cursei electorale pentru Primaria Generala sunt "cele mai importante": "Candidez si daca vor sa voteze, sa voteze. Daca nu, sa le dea Dumnezeu sanatate. Nu o sa fac campanie electorala acum si nu am sa spun acum voi face aia, voi face aia, voi face aia, v-am spus niste lucruri esentiale: biserica, scoala, spital. Astea sunt lucrurile cele mai importante - Dumnezeu, sanatate si educatie. Daca ai pe Dumnezeu in suflet, daca ai sanatate si educatie, toate lucrurile dupa aceea se rezolva".