Catalin Lucian Iliescu si-a depus marti candidatura la functia de primar al sectorului 2 din partea Partidului Democrat Liberal, el fiind insotit de fostii ministri Teodor Baconschi si Anca Boagiu si de deputatul Theodor Paleologu, anunta Agerpres. "Sunt inginer, manager al Salii Palatului din Bucuresti, institutie pe care investitiile au dus-o la un standard european. Sunt casatorit, am doi copii si provin dintr-o familie de militari. Sunt un om hotarat. Imi doresc sa fiu un bun primar al cetatenilor din sectorul 2, nu un bun primar pentru mine, asa cum gandesc si procedeaza contracandidatii mei socialisti de la USL si UNPR", a declarat Catalin Lucian Iliescu, dupa ce si-a depus candidatura la Biroul Electoral sector 2.

Printre prioritatile sale, el a enumerat crearea de locuri de munca, reabilitarea termica a locuintelor si asfaltarea strazilor, aratand ca sunt zone in sectorul 2 'unde se traieste ca la tara', iar cand ploua sau ninge oamenii un pot iesi din case.

"Am un mare regret. Sunt singurul tanar de dreapta care s-a inscris in aceasta cursa. Ceilalti contracandidati ai mei sunt doi socialisti uzati. (...) Imi doream ca in acesta campanie sa discutam despre proiecte, investitii, standarde de cost, reabilitarea termica a locuintelor, nu sa vorbim, cum fac contracandidatii mei, populisme", a spus Catalin Lucian Iliescu.

Social-democratul Dragos Frumosu si-a depus luni la Biroul Electoral al Circumscriptiei nr. 2 candidatura la functia de primar al sectorului 2 din partea USL iar actualul primar, Neculai Ontanu, si-a depus sambata candidatura, din partea UNPR, pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 2.