Fundația Scheherazade a donat un microbuz Fundației Caritabile „ Kiev – Viitor” pentru a transporta bătrâni, copii cu dizabilități și persoane cu nevoi speciale, în regiunea de conflict Harkov, din Ucraina. Microbuzul a fost cumpărat din donația făcută de fundația americană Alight.

Fundația Scheherazade a donat un microbuz persoanelor cu nevoi speciale din regiunea Harkov - UcrainaFoto: Fundația Scheherazade

Ceremonia de predare a fost asistată și coordonată de Ambasada Pakistanului în Ucraina în prezența Dr. Noel I. Khokhar, Ambasadorul Pakistanului în Ucraina.

Fundația Scheherazade mulțumește Poliției de Frontieră, personalului de la Inspectoratul General pentru Imigrări, Vamei Române, RCS Comisionar S.A. și tuturor autorităților prezente la Vama Siret care au asistat și au asigurat trecerea fără probleme, a frontierei în cel mai scurt timp posibil. „Dăruirea și asistența neîntreruptă a autorităților române de la Vama Siret față de comunitatea ONG-urilor este excelentă în actuala situație turbulentă din Ucraina”, a declarat Wajiha Haris, președintele Fundației Scheherazade. Acesta este al 7-lea transport umanitar pe care îl organizează Fundația Scheherazade în Ucraina, de la începutul crizei umanitare în zonă.

Ajutor pentru Ucraina