​Selgros Cash & Carry, în parteneriat cu Rețeaua Națională a Băncilor pentru Alimente din România, organizează o campanie de colectare de produse în beneficiul persoanelor nevoite să părăsească Ucraina din cauza războiului.

Donatii Ucraina Foto: Selgros

Colecta se desfășoară în prezent în 13 de magazine Selgros din București Băneasa, Brașov, Cluj-Napoca, Suceava, Iași, Bacău, Oradea, Timișoara, Galați, Brăila, Constanța Nord, Baia Mare, Bistrița. Clienții pot dona în locurile special amenajate alimente neperisabile sau cu termen lung de valabilitate, precum și produse de igienă pentru adulți și bebeluși, necesare pentru a acoperi nevoile de bază. Toate produsele colectate vor fi distribuite de către Băncile Regionale pentru Alimente organizațiilor ce au ca beneficiari persoane refugiate.

Prin acest demers, Selgros continuă să se implice activ în ajutorarea persoanelor afectate de războiul din Ucraina. De la debutul crizei, Selgros a colaborat îndeaproape cu autorități locale și organizații partenere care acordă sprijin de urgență refugiaților. Băncile pentru Alimente sunt organizații non-profit care colectează și distribuie ONG-urilor partenere produsele pe care producătorii, importatorii, distribuitorii, retailerii sau clienții acestora le donează.

Unul dintre cei mai importanți jucători din retail, Selgros Cash & Carry se adresează atât profesioniștilor din HoReCa, cât și revânzătorilor și consumatorilor finali. Oferta standard Selgros include, în prezent, peste 50.000 de articole din sortimentele alimentare și nealimentare. Peste 1.000 de furnizori își dezvoltă afacerile în parteneriat cu Selgros.

​Ajutor pentru Ucraina