​​Mai mult de 7.5 milioane de copii sunt prinși în mijlocul războiului din Ucraina, în risc de a fi dislocați, separați de familie și expuși traumei, întreruperii educației și accesului la servicii medicale. Unii dintre ei, împreună doar cu mamele, cel mai adesea, au reușit deja sau urmează să părăsească Ucraina, pentru a-și găsi refugiul în alte țări, inclusiv în România. Începând cu 24 februarie, peste 290.000 de refugiați ucraineni au intrat în România, majoritatea fiind copii și mame.

​Discovery este alături de poporul ucraineanFoto: Discovery

Discovery își direcționează toate eforturile la nivel global către ajutorarea familiilor de ucraineni afectate de război. Discovery RISE și Salvați Copiii își unesc forțele și lansează o campanie globală de strângere de fonduri pentru ajutorarea umanitară a copiiilor și familiilor acestora din Ucraina. Donațiile pot fi făcute aici: https://discoveryrise.org/ro-RO/.

Organizația Salvați Copiii acordă ajutor umanitar in Ucraina, România și Polonia familiilor afectate de conflictul militar și forțate să își părăsească locuințele. Donațiile către Fondul "Salvați Copiii" de Asistență Umanitară din Ucraina pot ajuta copiii si familiile aflate în pericol imediat cu alimente, kituri de igienă personală, suport emoțional / psihologic și asistență financiară (cash).

Împreună putem proteja copiii care au nevoie de ajutor. Împreună suntem #RISE.

Ajutor pentru Ucraina