Problemele noastre medicale nu țin cont de locul sau de contextul în care ne aflăm, și nici de resursele financiare de care dispunem, cu atât mai puțin durerile dentare, care necesită o intervenție rapidă. Sunt premisele de la care noi, cei de la Life Dental Spa - lantul de clinici stomatologice, am pornit o nouă acțiune umanitară!

Life Dental SpaFoto: Life Dental Spa

Life Dental Spa oferă refugiaților ucraineni tratament gratuit al urgențelor dentare, în toate clinicile noastre din țară! Îi așteptăm în Iași, Cluj, Oradea, Brașov, Sibiu, Arad și București, acolo unde peste 100.000 de pacienți și-au rezolvat, de-a lungul vremii, problemele dentare. Echipele noastre medicale sunt pregatite să ajute, atât cât este nevoie, în aceste vremuri de restriște.

Dr. Cristina Obreja, Director Medical Coordonator al lanțului național de clinici stomatologice Life Dental transmite tuturor clinicilor din România invitația de a se alătura acestui demers pentru un efort colectiv consistent.

Nu este pentru prima dată când Life Dental Spa se implică în acțiuni de acest gen. De la înființare, specialiștii nostri au lansat și au susținut proiecte umanitare, de educație și de sprijin comunitar, până la voluntariat medical în Nepal.

În 2021, Life Dental Spa a instalat aparatură performantă în cabinetele stomatologice din județele Ilfov, Vrancea, Iași și Brașov, în cadrul proiectului Stomatologia SOS.

Life Dental Spa a încheiat un parteneriat și cu Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități, AEDOPS ROMÂNIA, prin care persoanele defavorizate au beneficiat gratuit de tratarea problemelor dentare.

Suntem alături de cei care trec acum prin suferința războiului din Ucraina și le oferim SUPORT MEDICAL STOMATOLOGIC DE URGENȚĂ!

Ajutor pentru Ucraina