În această perioadă critică pentru Ucraina, grupul SRO cunoscut ca singurul grup care vine în sprijinul românilor pe piața muncii din Olanda, este alături prin solidaritate și compasiune, poporului ucrainean greu încercat de acest război.

,,Împreună pentru Ucraina”Foto: Grupul Sindicatul Românilor din Olanda

Noi susținem inițiativele Ambasadei Ucrainei, răspunzând cu solidaritate prin donarea a peste 2.5 tone de materiale de strictă necesitate în valoare de 4,500 euro. În primă fază au fost implicate mai bine de 50 de persoane, lucrătorii români din diferite domenii și oameni de afaceri români care sunt în Olanda de mai bine de 5 ani.

Dorim să transmitem tuturor românilor care locuiesc în Olanda dar și din Diaspora să răspundă prin solidaritate, compasiune umanitară și fără prea multe îndoieli, apelului nostru și al enităților implicate.

Suntem alături de Ucraina și vom face tot posibilul ca în perioada următoare să extindem campania în celelalte regiuni ale Olandei.

Prin acest demers dorim să încurajăm pe toți conaționalii noștri să se alăture cauzei noastre și să facă parte din această călătorie de SOLIDARITATE ȘI UMANITATE.

Ajutor pentru Ucraina