Primăria Craiovei, condusă de Lia Olguța Vasilescu (PSD), este dispusă să plătească 734.188 de lei fără TVA (adică 147.688 de euro) pentru spectacolele care vor fi organizate timp de trei zile, de Zilele Craiovei, în perioada 31 mai-2 iunie, scrie Gazeta de Sud.

SmileyFoto: Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

Firma care va câştiga licitaţia derulată de municipalitate pentru atribuirea serviciilor de organizare a evenimentului Zilele Craiovei are sarcini clare în ceea ce priveşte alegerea artiştilor care vor urca pe scenă şi a prezentatorilor evenimentului, conform GDS.

Pentru contractul care are ca obiect serviciile de organizare, primăria este dispusă să cheltuiască din bugetul local suma de 734.188 de lei fără TVA (valoarea estimată), adică peste 147.000 de euro în total, criteriul de atribuire fiind „cel mai mic preţ“.

Firma care va obţine contractul ar urma să se ocupe de promovarea evenimentului, de serviciile de scenotehnică şi de prezentator, care vor fi organizate în perioada 31.05.- 02.06. 2024, dar şi de sistemele profesionale de sunet şi lumini, după cum se menţionează în caietul de sarcini.

Prin caietul de sarcini întocmit, municipalitatea oferă firmei care va câştiga licitaţia o listă cu numele artiştilor care ar urma să cânte în cele două zile de spectacole. La eveniment ar urma să participe: Theo Rose , Smiley, Vlăduţa Lupău şi Rapsozii Maramureşului, Maria Dragomiroiu, Alexia, The Players, Bere Gratis. Administraţia locală a trecut în caietul de sarcini obligativitatea unui acord semnat de artişti sau reprezentanţii acestora, mai scrie GDS.