Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, prezintă stadiul lucrărilor la Podul Grant, el afirmând că la pasajul principal, traversele liniei de tramvai sunt montate în proporţie de 80%, iar şinele pentru linia de tramvai în proporţie de 70%, potrivit News.ro.

Nicusor DanFoto: Inquam Photos / George Calin

În plus, s-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două din cele trei straturi de asfalt. Primarul precizează că se lucrează la grinzile parapetelor şi se montează borduri, iar în paralel se lucrează şi la bretelele de acces unde s-a turnat primul strat de asfalt.

„Stadiul lucrărilor la Podul Grant. La pasajul principal: Traversele liniei de tramvai sunt montate în proporţie de 80%, iar şinele pentru linia de tramvai în proporţie de 70%.”, arată Nicuşor Dan.

Primarul arată că s-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două din cele trei straturi de asfalt, se lucrează la grinzile parapetelor şi se montează borduri. În paralel se lucrează şi la bretelele de acces unde s-a turnat primul strat de asfalt.

„Se lucrează şi la pasajul pietonal, respectiv la grinda parapetelor, urmează realizarea hidroizolaţiei, asfaltarea, montarea bordurilor şi realizarea parapetelor”, mai spune Nicuşor Dan.

Pe același subiect: