O parte a instalaţiilor pe cablu din Poiana Braşov care fac legătura cu partea superioară a masivului Postăvarul au fost repornite, sâmbătă, însă, dacă vântul va fi prea puternic, după ora 11:00 vor fi oprite din nou, scrie Agerpres.

TelescaunFoto: Jean-Marc Barrere / AFP / Profimedia

"Continuă rafalele de vânt în masivul Postăvarul. În acest moment (ora 9:30) funcţionează telegondola şi va fi pornită şi telecabina Kanzel. Se încearcă repornirea telescaunului Ruia, după ce a fost oprit din cauza rafalelor de vânt. Conform prognozei meteo, dacă vântul se înteţeşte, există riscul ca, după ora 11:00, instalaţiile care fac legătura cu partea superioară a masivului să fie oprite", a transmis Primăria Braşov, administratorul domeniul schiabil din Poiană.

Instalaţiile din partea inferioară a masivului - telescaunul Lupului şi cele două teleschiuri, Bradul şi Stadion - sunt funcţionale sâmbătă.

Telegondola, telecabina şi telescaunul Ruia au fost oprite timp de două zile, joi şi vineri, din cauza viscolului. De asemenea, a fost anulată etapa a doua a Cupei de Schi Alpin Teleferic, competiţie dedicată copiilor şi adolescenţilor.