Petrecerea de Revelion organizată de Primăria Sectorului 3, în Parcul Titan, a costat aproape 1,3 milioane lei, potrivit informațiilor transmise de instituție la solicitarea HotNews.ro. Doar pentru concertele susținute s-au plătit aproape jumătate de milion de lei.

Robert NegoitaFoto: Inquam Photos - Sabin Cirstoveanu

Defalcat, costurile se împart astfel:

  • Recitaluri artistice (Sasha Lopez, Alexia, Cobzality, Bitză, Holograf, Irina Rimes, Smiley, MC Ana Moga), scenariu, regie de scenă, regie eveniment, concept grafic, servicii foto, content writing, toalete ecologice (22), ecusoane acces organizatori și artiști - 457. 675,10 de lei;
  • Show multimedia cu durata de 15 minute la miezul nopții, respectiv show lasere, show lumini, show artificii, show video – producție integrată, cinci producții video personalizate în acord cu conceptul de eveniment, momente de legătură între artiști, efecte speciale pentru recitaluri, efecte speciale statuia Calul Titanilor, coloane sonore pentru momentele de legătură dintre artiști și pentru show-ul de la miezul nopții - creație, producție, execuție - 458.500,00 de lei;
  • Servicii scenotehnice, sunet, lumini, structuri, personal tehnic - 371.625,00 de lei
  • Servicii medicale de urgență prespitalicească: trei ambulanțe tip B1/B2 cu echipaj medical complet (medic, asistent medical, ambulanțier) pe durata evenimentului (20.00 -01.00) - 3.600,00 de lei.

Peste 40.000 de bucureşteni au sărbătorit Revelionul la petrecerea organizată în Parcul Titan, a comunicat Primăria Sectorului 3.

Primăria Sectorului 3 a organizat o petrecere de Revelion și la Hala Laminor. Acolo au cântat Voltaj și Yolo Band, însă a fost cu plată, 200 de lei de persoană.