Consilierul local PSD Alberto Iosif Caraian a intrat în ședința online a Consiliului local de la Sectorul 1 de vineri dezbrăcat. Acesta era la duș și avea camera pornită, dar nu știa acest lucru. Colegii au început să râdă și i-au atras atenția să închidă camera. La două ore de la incident, consilierul PSD și-a înaintat demisia.

Consilier PSD a intrat dezbrăcat în ședința de Consiliu LocalFoto: Hotnews

Incidentul s-a produs la începutul ședinței, în momentul în care se făcea prezența, iar consilierul PSD a apărut live din duș, în pielea goală și ud. Din când în când se mai spăla.

Colegii au râs copios, apoi cineva i-a spus „Alberto, închide camera”. Consilierul a anunțat că lucrează de acasă fiindcă se simte rău. Sistemul este făcut în fel încât atunci când lași microfonul pornit, pornește automat și camera.

UPDATE PSD a anunțat la două ore după incident, printr-un comunicat de presă că „în urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia.

Imediat după ședința de Consiliu Local acesta a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care și-a cerut scuze pentru situație.

”Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa calda era de la propria centrala, ca sa anticipez orice întrebări. Scuze încă o data tuturor!”, a scris Caraian.