Circulaţia rutieră va fi restricţionată, pe timpul nopţii, în Pasajul Unirii, de luni seara până pe 8 decembrie, pentru montarea a 40 de ventilatoare şi a peste 100 de stingătoare, potrivit unui comunicat al autorităţii locale.

Inaugurare Pasajul Unirii - 3Foto: Primaria Sector 4

Astfel, în intervalul orar 23,00 - 5,00, şoferii care tranzitează centrul Capitalei sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în zonă, care vor dirija circulaţia în funcţie de lucrările ce vor avea loc în interiorul tunelului rutier.

Constructorii vor monta ultimele 40 de ventilatoare de tip Jet Fan, care vor definitiva astfel sistemul de ventilaţie/desfumare complet automatizat, instalat la nivelul tunelului rutier, în cadrul lucrărilor de reabilitare şi punere în siguranţă din vara acestui an.

Mai mult, până pe 8 decembrie, în pasaj vor fi montate peste 100 de stingătoare ce vor putea fi acţionate, în cazul în care situaţia o va impune şi, totodată, vor fi înlocuite elementele afectate de incidentul produs în octombrie (cabluri electrice, panouri metalice de pe pereţii interiori şi de pe tavan).

Lucrările se vor realiza pe timpul nopţii pentru a afecta cât mai puţin traficul rutier din zonă.