Iubitorii de fotbal sunt aşteptaţi în Piaţa Constituţiei unde pe ecranul amplasat în interiorul Târgului de Crăciun vor fi difuzate meciurile din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, a anunţat duminică primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Târgul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei în Piaţa ConstituţieiFoto: ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București

„Primăria Capitalei şi Televiziunea Română fac echipă cu suporterii sportului rege! Îi aşteptăm pe toţi iubitorii de fotbal în Piaţa Constituţiei să ne bucurăm împreună de spectacolul Campionatului Mondial din Qatar care începe astăzi şi se încheie pe 18 decembrie. Pe ecranul amplasat în interiorul Târgului de Crăciun vor fi difuzate meciurile din cadrul Campionatului şi interviuri la vestiare”, a afirmat Nicuşor Dan într-o postare pe Facebook.

Târgul de Crăciun, organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, s-a deschis duminică şi va putea fi vizitat până pe 26 decembrie, notează Agerpres. Târgul are mai multe zone tematice, inclusiv o zonă destinată microbiştilor, unde vor putea viziona în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie transmisiunile competiţiilor Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Turneul final din Qatar, cu 32 de echipe, va avea 64 de meciuri, care vor fi găzduite de 8 stadioane, urmând să se încheie pe 18 decembrie, cu finala de pe Lusail Stadium.