Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit, marţi seară, răspunzând unei intrebări, despre "punctele tari" pentru care ar trebui ca bucureştenii să-l voteze pe el, şi nu pe Gabriela Firea pentru un nou mandat, el invocând, ”o viziune sistematică” în principalele probleme.

Nicusor Dan si Gabriela FireaFoto: Colaj foto

Nicuşor Dan a răspuns unor întrebări ale bucureștenilor, marți seară, live pe Facebook, fiind chestionat și despre punctele tari pentru care bucureştenii ar trebui să-l voteze pe el, şi nu pe Gabriela Firea.

”Avem un primar care a băgat Primăria în faliment şi unul care a scos-o”, a afirmat Nicuşor Dan, citat de News.ro.

El a spus că are ”o viziune sistematică despre ce este de făcut pe principalele probleme – trafic, termoficare” și că există, de asemenea, ”o diferenţă uriaşă pe urbanism, unde autoritatea publică nu a contat în mandatul trecut, ca să nu spun că a fost complice”.

Nicușor Dan a spus în mai multe rânduri că-şi doreşte un nou mandat de primar, motivând că proiectele începute nu pot fi finalizate în doar 4 ani. Recent, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că Gabriela Firea va fi candidatul partidului pentru Primăria Capitalei.