Linia de tramvai 41 va fi suspendată în perioada 30 septembrie (de la ora 21.00) - 06 octombrie (ora 04.00), pentru finalizarea lucrărilor la calea de rulare de la intersecția Str. Brașov/ Piața Drumul Taberei.

Tramvaiul 41Foto: PMB

Pentru preluarea călătorilor, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus înființarea liniei navetă de autobuz 641, care va funcționa între „Piaţa Presei” şi „Ghencea‟ pe Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

”Lucrările din intersecția Brașov cu Drumul Taberei se vor termina pe zona de carosabil, pe 30 septembrie. Am adus personal Metrorex si STB la masă să găsească soluțiile rapid și să nu ne prindă iarna! Atenție, tramvaiul 41 nu va circula 4 zile, de vineri si pana miercuri de dimineață. STB va aduce autobuze care să înlociuască tramvaiele pentru acestea cateva zile pana se reface linia pe pozitia initială”, a scris și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, pe pagina de Facebook.