Primăria Sectorului 3 cumpără de la una dintre societățile - Algorithm Construcții S3 - borduri, jardiniere și alte elemente din beton prefabricat în valoare de peste 15 milioane lei, potrivit unui proiect adoptat marți de Consiliul Local Sector 3, cu votul consilierilor PNL, PSD și PB2020.

Borduri noi in Sectorul 3 in locul celor rosiiFoto: Hotnews

Este vorba despre un acord-cadru pe 2 ani, având ca obiect "Furnizare elemente și componente din beton la m3" în valoare de 15.385.249,69 lei, inclusiv TVA.

”În vederea îmbunătăţirii calităţii şi eficientizării serviciilor publice furnizate de către administraţia publică locală la nivelul Sectorului 3 al Municipiului Bucureşti în ceea ce priveşte asigurarea materialelor de reparație străzi de pe raza Sectorului 3 a Municipiului Bucureşti a reieşit nevoia de demarare a unei proceduri de achiziție în vederea atribuirii unui acord-cadru pe 2 ani care să integreze componenta de elemente prefabricate cu armătură de minim 90 kg/mc și respectiv elemente prefabricate cu armătură de minim 50 kg/mc, diverse forme, dimensiuni și culori”, se arată în referatul de aprobare semnat de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Societatea Algorithm Construcţii 53 SRL a participat la procedura de atribuire a acordului-cadru și a fost declarată câștigătoare.

”Prin Procesul verbal de analiză al Comisiei înregistrat cu nr. 175683/04.08.2022, oferta tehnică şi financiară a societății Algorithm Constructii S3 SRL a fost declarată admisibilă, astfel încât se constată că valoarea totală cu TVA a ofertantului Algorithm Construcţii S3 SRL pentru „Furnizare elemente și componente din beton la m3", în cuantum de 15.385.249,69 lei inclusiv TVA se încadrează în valoarea estimată cu TVA de 17.028.900,00 lei a compartimentului de specialitate responsabil de gestionarea Acordului-cadru de "Furnizare elemente și componente din beton la m3"”, se mai arată în referatul de aprobare.